Vedetele au sustinut un eveniment caritabil. #sofisticata – colectie caritabila pentru copii nascuti prematur

Vedetele au sustinut un eveniment caritabil. #sofisticata – colectie caritabila pentru copii nascuti prematur
Vedetele au sustinut un eveniment caritabil. #sofisticata – colectie caritabila pentru copii nascuti prematur

S-a lansat colectiei #sofisticata sub semnatura actritei Tily Niculae si a designerului Laura Olaru.

O colectie caritabila care si-a propus sa creeze atat notorietate în randul prematuritatii, dar sa si ofere un ajutor concret nou nascutilor înainte de termen, prin Asociatia Unu si Unu-prima si singura asociatie de parinti care apara drepturile copiilor prematuri din Romania.

Vedetele, designerii, jurnalistii si bloggerii au aflat de la Tily Niculae care este legatura dintre fashion, filantropie si eroii de doar cateva sute de grame.

Simona Patruleasa, Bianca Ionita, Ileana Badiu, Adina Halas, Paula Chirila, Diana Bart, Oana Cosbuc, Eli Roman, Geanina Ilies, Crina Moldovan au fost alaturi de Tily la aceasta lansare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Multi dintre copilasii nascuti prematur au sanse minime, dar supravietuiesc, uimind pe toata lumea. Şansele de supravietuire  ale unui fat nascut la sase luni sunt de 25 la suta si ele cresc cu fiecare saptamana cu care sta în pantecele mamei.

Prematurii au nevoie de îngrijiri speciale si trebuie hraniti cu mare atentie.

Fire energica, creativa, pragmatica, dar si fashionista, Tily a creat un nou concept dedicat mamelor, dar si femeilor de business moderne. A reusit sa-i transmita viziunea sa designerului Laura Olaru, care nu este doar un artist cu har, ci si mama si a empatizat usor atat cu designul modern si pratic al gentilor, dar si cu sustinerea luptatorilor de cateva sute de grame.

50 de copii se nasc prematur în fiecare zi în Romania,  18,000 de nasteri premature anuale. Colectia #sofisticata sustine un proiect caritabil unic în Romania, aducand o contributie imprtanta la  sustinierea proiectele Asociatiei Unu si Unu. Aceasta lansare nu este doar despre stil, ci despre modele sociale demne de urmat ” este de parere Diana Gamulescu, Vicepresedinta Asociatiei Unu si Unu.

Colectia cuprinde trei modele de genti din piele, în 3 nuante aflate în tendintele toamna-iarna 2015, cu linii curate, forme clasice care aduc însa omagiul stilului sofisticat si a fost special creata pentru mamele si femeile chic, dar si generoase.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies