VIDEO Cheescake cu Oreo! Un desert simplu si delicios, care nu necesita coacere

VIDEO Cheescake cu Oreo! Un desert simplu si delicios, care nu necesita coacere
VIDEO Cheescake cu Oreo! Un desert simplu si delicios, care nu necesita coacere

Reţeta de Oreo cheesecake care nu necesită coacere este una genială. Vei obţine o prăjitură cremoasă şi delicioasă. Este perfectă pentru deserturi sau gustare în cercuri restrânse sau la evenimente sociale.

Veţi avea nevoie de:
– 8 biscuiţi Oreo, cu tot cu umplutură
– Două linguri de unt topit
– 250 ml frişcă lichidă
– 100 gr cremă de brânză
– 3 linguri de zahăr tos
– Esenţă de vanilie
– Biscuiţi Oreo pentru crema de brânză
– O tavă rotundă de 12,7 cm

Biscuiţii Oreo se pun într-un bol şi se zdrobesc.

Peste aceştia se adaugă untul topit şi compoziţia se amestecă bine. Odată amestecată, se întinde pe fundul tăvii, cu ajutorul unei spatule.
Frişca lichidă se bate cu mixerul, după instrucţiunile de pe cutie. Crema de brânză se amestecă într-un bol cu zahărul tos şi esenţa de vanilie, tot cu ajutorul mixerului. Când este gata, adăugăm deasupra frişca şi amestecăm bine, apoi punem şi bucăţele zdrobite de Oreo în compoziţie şi amestecăm din nou cu o spatulă.


Crema rezultată se adaugă peste blatul de Oreo din tavă, apoi se decorează din nou cu biscuiţi Oreo. Chesscake-ul astfel obţinut se va da la frigider pentru câteva ore. Dacă vrei să îi dai o textură de îngheţată îl poţi pune la congelator.

Pentru a te asigura că vei obţine cheesecake-ul cu Oreo perfect, ai grijă la următoarele detalii: crema de brânză să fie la temperatura camerei.
Foloseşte frişcă la cutie şi ţine-o la rece înainte de a o bate. Reţeta este cu biscuiţi Oreo cu vanilie. Dacă eşti fan al biscuiţilor Oreo cu ciocolata, îi poţi folosi, de asemenea. Cel mai bine ar fi să laşi cheescake-ul in frigider, peste noapte. Dacă foloseşti o tavă de 12,7 cm este posibil să mai rămâi cu nişte cremă în plus, astfel că mai poţi face un mini-cheescake.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies