Designerul preferat al Casei Regale a Olandei, Addy van den Krommenaker, a prezentat Kasta Morrely Fashion Week Iasi

Designerul preferat al Casei Regale a Olandei, Addy van den Krommenaker, a prezentat Kasta Morrely Fashion Week Iasi
Designerul preferat al Casei Regale a Olandei, Addy van den Krommenaker, a prezentat Kasta Morrely Fashion Week Iasi

Intre 28-29 octombrie 2015, la Teatrul National Vasile Alecsandri Iasi, s-a desfasurat editia de inaugurare a Festivalului International “Kasta Morrely Fashion Week”.

Participantii au fost designeri din elita mondiala a modei si filmului din: India, Liban, Dubai, Olanda, Italia, Ucraina, Moldova, Romania.

Unul din designerii cap de afis al marilor festivaluri internationale care a prezentat pe scena Kasta Morrely Fashion Week, venit pentru prima data in Romania este Addy van den Krommenacker, designerul preferat al casei regale a Olandei. Regina Beatrix si sora sa, regina Juliana, Printesa Carolina de Bourbon-Parma, marchiza de Sala, Ducesa de Guernica, Printesa Irene si alte capete incoronate aleg pentru evenimentele high-class creatii semnate Addy van den Krommenaker.

Rochiile sale pot fi vazute des pe covorul rosu al celor mai importante premiere si gale, fiind foarte iubit de celebritati precum Tyra Banks, Sofia Milos, Katie Price, Courtney Love, Lady Victoria Hervey etc, ce stralucesc in creatii Addy van den Krommenaker la marile evenimente.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Subliniem ca renumele acestui designer a facut inconjurul lumii, fiind invitat special al celor mai mari festivaluri haute

couture precum Haute Couture Fashion Week la Roma, Amsterdam Fashion Week etc si castigand numeroase premii. Addy van den Krommenaker a primit de asemeni una dintre cele mai inalte distinctii posibile a Olandei, fiind innobilat in numele Reginei.

Kasta Morrely Fashion Week a gazduit si editia a II-a “CREATIVE INDUSTRIES AWARDS- Gala Premiilor in Industriile Creative ”. Addy van den Krommenaker a primit PREMIUL DE EXCELENTA din partea colectivului proiectului de cercetare Kasta Morrely pentru contributia sa la stralucirea regalitatilor si vedetelor pe covorul rosu international din intreaga lume.

Mai multe detalii pe www.kastamorrelyfashionweek.com



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies