De la New York Couture Fashion Week la Kasta Morrely Fashion Week

De la New York Couture Fashion Week la Kasta Morrely Fashion Week
De la New York Couture Fashion Week la Kasta Morrely Fashion Week

Unul din designerii – cap de afis – prezenti pentru prima data la Iasi este SUSHMA PATEL.

Designerul este foarte cunoscut in India si SUA pentru rochiile sale tapetate cu diamante si tehnica indiana mostenita de secole a broderiilor de mana. Sushma Patel este o prezenta de marca la Hollywood, Bollywood si New York Couture Fashion Week.

Sushma Patel ne-a decrat „Ma bucur sa vin la Kasta Morrely, ma simt tratata ca acasa. Este prima data cand vin in Iasi si voi reveni cu placere la evenimentele organizate de vechile mele prietene.”

Sushma Patel este nascuta in India, iar momentan creaza pentru cele doua case de moda ale sale din India si USA, cu export in toata lumea. Rochiile haute-couture sunt realizate prin tehnica broderiilor indiene mostenita din generatie in generatie in cadrul familiei Patel. Sushma si-a castigat reputatia si un loc bine meritat in elita designerilor haute-couture de pe cele doua continente, fiind o prezenta constanta la New York Couture Fashion Week, unde deschide in mod traditional festivalul de moda.

Sushma Patel este o preferinta la Bollywood, starurile de cinema indiene purtandu-i tinutele la marile evenimente, iar producatorii promovandu-i rochiile in filme.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Sushma Patel este o veche prietena si colaboratoare a noastra, inca din perioada in care Kasta Morrely era in stadiul de proiect de cercetare pentru realizarea calificarii de Manechin.

Ne bucuram ca prin intermediul Kasta Morrely Fashion Week am reusit sa prezentam publicului roman creatii din elita modei din 8 tari si 3 continente” a declarat Ana Hriscu, Presedinte Executiv Kasta Morrely.

In cadrul Creative Industries Awards- Gala Premiilor in Industriile Cretive® editia a II-a designerul Sushma Patel a primit din partea colectivului Proiectului de cercetare Kasta Morrely, Premiul de Excelenta pentru promovarea valorilor traditionale in industria creativa a artei vestimentare contemporane.

Detalii pe www.kastamorrelyfashionweek.com



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies