Acest leac deriva din intelepciunea straveche, atunci cand oamenii se bazau pe medicina alternativa naturala pentru a combate bolile.
Ingrediente:
– 200 de ml de apa
– 50 de grame de chimen
– 1 lingura de otet de mere
– 2 lingurite de miere
Preparare si consum:
Macina chimenul intr-o rasnita de cafea.
Lasa apa sa fiarba la foc mic timp de aproximativ 30-40 de minute, astfel incat sa obtii un amestec dens, bine inchegat si lipicios.
La final, ia oala de pe foc, las-o sa se raceasca, si adauga otetul si mierea. Amesteca bine pentru a se omogeniza perfect.
Ia cate 1 lingura din acest amestec la fiecare 20 de minute. Simptomele se vor ameliora simtitor dupa prima ora, iar dupa 2 ore durerea va disparea complet.
In cazul in care aveti diabet, puteti urma remediul, fara insa a adauga miere.
Sursa: CapLimpede.ro
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro