Gabriela Simion, fost concurent MasterChef, iti prezinta o placinta cu pui si branza originala.
Ingrediente:
12 foi de orez (pentru pachetele chinezesti)
450 g carne tocata de pui
½ ceapa si 1 catel de usturoi
¼ ardei rosu/galben, 1 ou
400 g cascaval ras KOLIBA
verdeata proaspata
sare, piper dupa gust
2 linguri pesmet
1 borcan rosii in bullion
50 g unt
Toate ingredientele se cantaresc si se pastreaza la temperatura camerei pentru ~15 minute inainte de utilizare. Se preincalzeste cuptorul 15 minute la 200 C inainte de utilizare.
Intr-o tigaie se caleste in 30 g unt ceapa cu carnea de pui, usturoiul, ardeiul tocat cubulete si verdeata. Se da de pe foc cand incepe sa se caleasca si se lasa la racit.
Se amesteca cu oul in momentul in care este rece.
Foile de orez se trec prin apa fierbinte si se umplu pe rand cu compozita pregatita. Se aranjeaza intr-un vas de cuptor uns cu unt.
Se toarna rosiile in bullion si un strat d epesmet peste rulouri. Se plaseaza in cuptorul incins pentru 15 minute. Se scoate de la cuptor si se adauga cantitatea ramasa sa branza si pesmet pe toata suprafata preparatului.
Se reitroduce in cuptor pentru inca ~20 minute pentru gratinare.
Produsul este final la reducerea sosului si gratinarea totala a suprafetei. Se serveste cu salata si sos de smantana.
Sursa
Ingrediente:
12 foi de orez (pentru pachetele chinezesti)
450 g carne tocata de pui
½ ceapa si 1 catel de usturoi
¼ ardei rosu/galben, 1 ou
400 g cascaval ras KOLIBA
verdeata proaspata
sare, piper dupa gust
2 linguri pesmet
1 borcan rosii in bullion
50 g unt
Metoda de preparare:
Toate ingredientele se cantaresc si se pastreaza la temperatura camerei pentru ~15 minute inainte de utilizare. Se preincalzeste cuptorul 15 minute la 200 C inainte de utilizare.
Intr-o tigaie se caleste in 30 g unt ceapa cu carnea de pui, usturoiul, ardeiul tocat cubulete si verdeata. Se da de pe foc cand incepe sa se caleasca si se lasa la racit.
Se amesteca cu oul in momentul in care este rece.
Foile de orez se trec prin apa fierbinte si se umplu pe rand cu compozita pregatita. Se aranjeaza intr-un vas de cuptor uns cu unt.
Se toarna rosiile in bullion si un strat d epesmet peste rulouri. Se plaseaza in cuptorul incins pentru 15 minute. Se scoate de la cuptor si se adauga cantitatea ramasa sa branza si pesmet pe toata suprafata preparatului.
Se reitroduce in cuptor pentru inca ~20 minute pentru gratinare.
Produsul este final la reducerea sosului si gratinarea totala a suprafetei. Se serveste cu salata si sos de smantana.
Sursa Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro