Aceste briose se prepara repede, sunt gustoase si sanatoase. Iata cum sa le faci.
Ingrediente
400 g banane foarte coapte
1 bucati oua
2 bucati albusuri
60 g eritritol cu stevia (eu am folosit LCW)
40 g mix de fibre cu faina de konjac fara carbohidrati NoCarb Noodle
40 g faina de cocos
1 plic praf de copt
1 lingurita aroma de banane
1/2 lingurita vanilie macinata sau semintele unei pastai de vanilie
Etape
Cu ajutorul unui blender, transformam bananele intr-un piure fin.
Adaugam oul, albusurile si eritritolul cu stevia si mixam totul pana cand amestecul si-a marit volumul si a devenit aerat.
Adaugam mixul de fibre, faina de cocos, praful de copt, vanilia macinata si aroma de banane si mixam totul pana la incorporarea tuturor ingredientelor.
Va puteti opri periodic pentru a curata peretii bolului cu ajutorul unei spatule din silicon.
Impartim compozitia, cat se poate de egal, in cele 8 forme de briose. Asezam cateva banane deshidratate peste aluatul din fiecare forma si le presam putin cu degetele. Aluatul rezultat nu o sa fie foarte fluid, de aceea va recomand sa folositi o lingura pentru distribuirea compozitiei. In cazul in care compozitia nu s-a distribuit uniform in interiorul formelor, puteti lovi usor tava metalica de masa.
Acest lucru va ajuta si la eliminarea bulelor de aer din compozitie.
Coacem briosele in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius timp de 40-45 de minute sau pana cand briosele au devenit aurii la suprafata.
Sursa: DulciurileNuIngrasa.ro
Ingrediente
400 g banane foarte coapte
1 bucati oua
2 bucati albusuri
60 g eritritol cu stevia (eu am folosit LCW)
40 g mix de fibre cu faina de konjac fara carbohidrati NoCarb Noodle
40 g faina de cocos
1
plic praf de copt
1 lingurita aroma de banane
1/2 lingurita vanilie macinata sau semintele unei pastai de vanilie
32 g banane deshidratate
Etape Cu ajutorul unui blender, transformam bananele intr-un piure fin.
Adaugam oul, albusurile si eritritolul cu stevia si mixam totul pana cand amestecul si-a marit volumul si a devenit aerat.
Adaugam mixul de fibre, faina de cocos, praful de copt, vanilia macinata si aroma de banane si mixam totul pana la incorporarea tuturor ingredientelor.
Va puteti opri periodic pentru a curata peretii bolului cu ajutorul unei spatule din silicon.
Impartim compozitia, cat se poate de egal, in cele 8 forme de briose. Asezam cateva banane deshidratate peste aluatul din fiecare forma si le presam putin cu degetele. Aluatul rezultat nu o sa fie foarte fluid, de aceea va recomand sa folositi o lingura pentru distribuirea compozitiei. In cazul in care compozitia nu s-a distribuit uniform in interiorul formelor, puteti lovi usor tava metalica de masa.
Acest lucru va ajuta si la eliminarea bulelor de aer din compozitie.
Coacem briosele in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius timp de 40-45 de minute sau pana cand briosele au devenit aurii la suprafata.
Sursa:
DulciurileNuIngrasa.ro Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro