Invata sa faci clatite de post! Sunt delicioase si sunt gata imediat!

Invata sa faci clatite de post! Sunt delicioase si sunt gata imediat!
Invata sa faci clatite de post! Sunt delicioase si sunt gata imediat!

Afla cum se prepara clatitele de post. Un desert delicios si usor de gatit.

 

Ingrediente:
2 cani de faina de grâu integrala
1 lingurita de bicarbonat de sodiu
1 lingurita de praf de copt
1 lingurita de sare de mare
1 lingura de condiment pentru placinta de dovleac
2 linguri faina de in
6 linguri de apa
2 cani de lapte vegetal 1 cana de dovleac (din conserva sau pasat)
5 linguri de sirop
de artar
1 lingurita de extract de vanilie
Instructiuni:
1)Se preincalzeste o tigaie care nu lipeste sau o forma de prajit la foc potrivit spre mare.
2)Se amesteca faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea si condimentul pentru placinta de dovleac intr-un bol mare. Se lasa deoparte.
3) Intr-un bol separat, se amesteca inlocuitorii de oua, laptele vegetal, dovleacul, siropul de artar si extractul de vanilie.
4)Se combina apoi ingredientele lichide cu cele uscate si se amesteca astfel incât sa se omogenizeze bine. Compozitia trebuie sa curga; daca pare prea groasa, se mai adauga lapte vegetal.
5)Se foloseste o masura pentru masurarea si turnarea cantitatilor de compozitie pe suprafata incinsa.
Se lasa sa se coaca pâna când apar bule la suprafata, in jur de 2 minute. Se intorc apoi clatitele cu o spatula si se coc si pe cealalta fata, pâna capata o culoare auriu-aramie. Se servesc imediat.
Sursa

Ingrediente:

2 cani de faina de grâu integrala
1 lingurita de bicarbonat de sodiu
1 lingurita de praf de copt
1 lingurita de sare de mare
1 lingura de condiment pentru placinta de dovleac
2 linguri faina de in
6 linguri de apa
2

cani de lapte vegetal 1 cana de dovleac (din conserva sau pasat)
5 linguri de sirop de artar
1 lingurita de extract de vanilie

Instructiuni:

1)Se preincalzeste o tigaie care nu lipeste sau o forma de prajit la foc potrivit spre mare. 

2)Se amesteca faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea si condimentul pentru placinta de dovleac intr-un bol mare.
Se lasa deoparte. 

3) Intr-un bol separat, se amesteca inlocuitorii de oua, laptele vegetal, dovleacul, siropul de artar si extractul de vanilie. 

4)Se combina apoi ingredientele lichide cu cele uscate si se amesteca astfel incât sa se omogenizeze bine. Compozitia trebuie sa curga; daca pare prea groasa, se mai adauga lapte vegetal. 

5)Se foloseste o masura pentru masurarea si turnarea cantitatilor de compozitie pe suprafata incinsa.
Se lasa sa se coaca pâna când apar bule la suprafata, in jur de 2 minute. Se intorc apoi clatitele cu o spatula si se coc si pe cealalta fata, pâna capata o culoare auriu-aramie. Se servesc imediat. 

Sursa

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies