Anca Badiu: "Am slabit 10 cm in talie dupa doar doua sedinte!"

Anca Badiu:
Anca Badiu: "Am slabit 10 cm in talie dupa doar doua sedinte!"

Cantareata s-a hotarat sa revina cu un nou single! Pentru acest lucru isi doreste sa slabeasca rapid. De cand a aflat ca pe piata romaneasca exista unul dintre cele mai performante aparate de slabire, Anca Badiu s-a pus pe treaba. Este vorba despre o noua tehnologie dezvoltata in Israel care indeparteaza grasimea nedorita din zonele problema, elimina celulita, vergeturile si are efect de lifting!

"Am avut o perioada in care am stagnat, chiar daca nu am mancat, apoi m-am apucat din nou de sport cu antrenorul Calin Novacescu. De curand, am aflat de la o prietena de existenta unui aparat revolutionar care combina toate cele trei tehnologii cunoscute in remodelarea corporala: ultrasunete, electroterapie si vacuum cu rezultate concrete, dar si cu siguranta deplina pentru sanatate, asa ca mi-am spus sa il incerc, iar rezultatele au aparut de la prima utilizare.

Aparatul este prevazut cu un sistem de monitorizare al rezultatelor. La finalul tratamentului am facut alergat pe banda timp de 15 minute pentru a elimina toxinele. Eu sunt sceptica in ceea ce priveste aparatele de slabit, dar am fost incantata sa vad rezultatele uimitoare chiar de la prima sedinta. Astfel, am realizat ca am pierdut 5 cm in talie", a declarat Anca Badiu.

Chiar daca in urma cu doar cateva luni, artista a trecut prin momente grele, pierzandu-si fratele, aceasta si-a propus sa continue lupta cu kilogramele pentru a ajunge la greutatea visata.
Dorinta de a se relansa este si unul dintre motivele care au impins-o spre realizarea procedurilor cu un aparat unic in Romania.

"Multumesc lui Dumnezeu, ma simt din ce in ce mai bine si voi reveni pe scena cu un nou single. Tocmai de aceea, nu vreau sa imi dezamagesc fanii si ma ocup in continuare de imaginea mea. Pe 10 noiembrie am inceput tratamentele si deja se vad rezultatele.
Am slabit 10 cm in zona abdomenului dupa doar doua sedinte! Wow!"
, a marturisit vedeta, care realizeaza sedinte de reducere a circumferintei si celulitei in trei zone, apoi drenaj limfatic si o dieta personalizata de catre doamna Dr. Gabriela Man.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies