Profetiile lui Nostradamus iti vor da fiori! El a prezis dezastrul din Colectiv, dar si atacurile teroriste din Paris

Profetiile lui Nostradamus iti vor da fiori! El a prezis dezastrul din Colectiv, dar si atacurile teroriste din Paris
Profetiile lui Nostradamus iti vor da fiori! El a prezis dezastrul din Colectiv, dar si atacurile teroriste din Paris

Profetiile celebrului prezicator Nostradamus pentru anul 2015 sunt inca actuale. Astrologii le-au interpretat si din perspectiva astrala. Mai mult, specialistii avertizeaza ca anul viitor sunt asteptate dezastre naturale.

Textul spune asa: "o miscare in panta a pamantului, o mare calamitate peste pamanturile din Vest si Lombardia, va fi foc pe nava, ciuma si captivitate. Mercur in Segatator, Saturn dispare", asa suna catrenul in care Nostradamus vorbea despre ce se va intampla cu omenirea in 2015.

Astrologii l-au descifrat si au spus care sunt pericolele care ne pandesc. "Spuneam de o miscare in panta a Pamantului si o mare calamitate peste pamanturile din Vest si Lombardia, adica Italia.

Dupa alti astrologi Lombardia nu vizeaza neaparat portiunea aceea, ci mare degraba Vezuviu, unde se pot produce eruptii vulcanice ca la Pompeii. Pamanturile din Vest vizeaza Franta si Germania, iar pentru altii erau cele din America. Nu se stie care America, de Nord sau de Sud, dar cea de Nord cu zona Californiei ar fi cea mai vizata din acest punct de vedere", au spus astrologii.

Iar expresia foc de nava ar insemna, de fapt, conflictele armate, dar si epidemiile si incendiile cu multi morti.
"Poate sa indice conflictele militare de pe langa noi. Ebola deja s-au semnalat si primele cazuri de ciuma. Foc pe nava poate insemna iarasi faptul ca aceste epidemii, conflicte armate depasesc granitele unei tari si nu pot fi stopate si controlate", au completat astrologii.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies