Scapa de durerile menstruale cu ghimbir

Scapa de durerile menstruale cu ghimbir
Scapa de durerile menstruale cu ghimbir

Amestecul de miere si ghimbir se foloseste adesea in tratarea problemelor respiratorii, insa beneficiile sale acopera si alte afectiuni minore sau mai grave ale organismului.

Ghimbir cu miere pentru dureri menstruale

Ghimbirul cu miere poate fi un tratament naturist eficient si cand vine vorba despre durerile menstruale, datorita proprietatilor antispasmodice ale radacinoasei. Pregateste-ti un ceai aromat din bucatele proaspete de ghimbir pe care le fierbi timp de 15 minute. La final, indulceste bautura cu miere, dupa gust.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce lucruri a învățat Maia Morgenstern de la mama sa? „Orice ar fi fost, oricât de greu, cumpăra mama 2 felii de șuncă pe săptămână și alea pentru mine.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

A lovit-o sau nu Alin Oprea pe Larisa Uță. Fosta lui soție face mărturisiri printre lacrimi: „Era foarte beat”

Ce i-ar spune mama Danielei Gyorfi artistei dacă ar mai fi astăzi în viață? „Tânjesc după această căldură, după mama mea pe care nu o să o mai văd niciodată.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies