VIDEO A taiat o bucata de aloe vera, apoi a aplicat-o pe scalp! Parul ei s-a transformat spectaculos

VIDEO A taiat o bucata de aloe vera, apoi a aplicat-o pe scalp! Parul ei s-a transformat spectaculos
VIDEO A taiat o bucata de aloe vera, apoi a aplicat-o pe scalp! Parul ei s-a transformat spectaculos

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca plantele si produsele naturale fac minuni pentru piele, dar si pentru par. Tot ce trebuie sa faci este sa le incerci pentru ca efectele sunt spectaculoase.

Exact asta a facut si o tanara care era nemultumita de aspectul parului sau. A luat cateva bucati de frunze de aloe vera, le-a sectionat, dupa care le-a aplicat la radacina parului.

La scurt timp, podoaba ei capilara s-a transformat de-a dreptul. A scapat complet de sebumul in exces, de matreata, parul a devenit mult mai sanatos si mai stralucitor ca niciodata. De atunci, nu a mai renuntat la acest truc simplu.

Vezi toti pasii in clipul de mai jos.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies