Peste 22 000 de spectatori au vazut „Lumea e a mea”, debutul in lungmetraj al regizorului Nicolae Constantin Tanase

Peste 22 000 de spectatori au vazut „Lumea e a mea”, debutul in lungmetraj al regizorului Nicolae Constantin Tanase
Peste 22 000 de spectatori au vazut „Lumea e a mea”, debutul in lungmetraj al regizorului Nicolae Constantin Tanase

Filmul independent Lumea e a mea/ The World is Mine, debutul in lungmetraj al regizorului Nicolae Constantin Tanase, realizat cu un buget de pana in 200 000 de euro si cu o distributie formata in mare parte din actori neprofesionisti, a atins un numar de 22 052 de spectatori in toata tara.

Dupa o serie de proiectii si spectacole de gala in mai multe orase din Romania, filmul va rula din nou in Bucuresti in prezenta unei parti a echipei duminica, 6 decembrie, la Cinema Elvire Popesco din Bucuresti, de la ora 17.45. La proiectie vor participa producatorul Radu Stancu, regizorul Nicolae Constantin Tanase, scenarista Raluca Manescu si actritele Ana Maria Guran, Oana Rusu si Ana Vatamanu.

Lumea e a mea/ The World is Mine, o drama despre generatia 2000, aduce in prim plan povestea Larisei (Ana Maria Guran),

o adolescent din Constanta, care isi doreste bani, valoare, influenta, popularitate si respect. În drumul ei catre maturizare, in imprejurari potrivnice, Larisa va face totul pentru obtine ceea ce isi doreste.

Lumea e a mea/ The World is Mine este un film colorat si amar, viu si strident, despre revolta inutila a unei generatii pentru care notorietatea se masoara in vizualizari pe Youtube si like-uri pe Facebook.

Campania de promovare a filmului Lumea e a mea/ The world is mine a fost realizata de Transilvania Film in colaborare cu agentiile Trybe, Hit Yourself Consulting si Thinkdigital Romania.

Campania a avut ca obiectiv principal cresterea notorietatii filmului si atragerea publicului in cinematografe.

Agentia de creatie Trybe a dezvoltat si implementat campania social media #cumafostprimadata, in cadrul careia peste 30 de vedete si persoane publice din mass-media si blogosfera au povestit despre prima experienta sexuala.

Printre acesteau s-au numarat Andreea Balan, Inna, Dorian Popa, Giulia, Vlad Craioveanu, Dani Otil, Andreea Vasile, Andi Vasluianu, Doc, Deliric s.a.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Prin intermediul Hit Yourself Consulting campania de promovare a filmului Lumea e a mea a beneficiat si de sprijinul unora dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania: Tequilla, Zmenta si baietii de la 10 lucruri, adica Andrei Lacatus (aka Shurubel), Vali Dobrogeanu si Ionut Bodonea.

De asemenea, debutul in lungmetraj al lui Nicolae Tanase a fost promovat intens atat pe You Tube, cat si pe celebrul site destinat adolescentilor, tpu.ro, cu ajutorul Thinkdigital Romania.

Trailerul oficial al filmului poate fi vizionat aici: https://youtu.be/yjqd42noZ88

De asemenea, Lumea e a mea/ The World is Mine a beneficiat si de sprijinul cunoscutei artiste pop Ruby, prezenta pe coloana sonora cu doua piese: “Baiat de bani gata” (Ruby& Pacha Man), al carei videoclip contine imagini din film, si “Toata tara” (Ruby in colaborare cu

CRBL).

Lumea e a mea/ The World is Mine, in regia lui Nicolae Constantin Tanase, a avut premiera mondiala la TIFF 2015, unde a si castigat Premiul de debut in Zilele Filmului Romanesc. Filmul a mai castigat Mentiunea speciala a juriului in competitia East of the West a Festivalului de la Karlovy Vary, Trofeul Anonimul International Independent Film Festival si Cottbus Discovery Award in cadrul celei de-a 25-a editii a Festivalului International de Film Est-European de la Cottbus (Germania).

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Regizorul Nicolae Tanase este cunoscut publicului din Romania pentru scurtmetrajul Blu, cu care a castigat premii importante la Festivalul International de Film Transilvania, 2012, la Best International Short Film din Portugalia si Premiul „Tanara Speranta” la Gopo.

Din distributie fac parte actorii Ana Maria Guran, Oana Rusu, Ana Vatamanu, Iulia Ciochina, Florin Hritcu, Dan Radulescu. Cu exceptia Iuliei Ciochina, nominalizata la Premiile Gopo pentru rolul din Drumul Taberei (omnibusul Love Bus), celelalte tinere actrite sunt non-profesioniste si se afla la prima aparitie pe marele ecran.

Echipa este completata de producatorii Tudor Giurgiu si Radu Stancu, producatorii executivi Bogdan Craciun si Gabi Suciu, scenarista Raluca Manescu, directorul de imagine Daniel Kosuth, monteur-ul Ion Petru Tanase, scenografa Adeline Andreea Badescu, sound designer-ul Tudor Petre, iar muzica este realizata de Vlaicu Golcea.

Lumea e a mea/ The World is Mine este o coproductie Libra Film si deFilm, realizata cu sprijinul UNATC – Atelier de Film, Digital Cube, Videolink, MDV Studio, Raza Studio, Cityplex, DSG, Villa Kult.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies