3 remedii naturiste pentru chisturi ovariene si fibroame uterine

3 remedii naturiste pentru chisturi ovariene si fibroame uterine
3 remedii naturiste pentru chisturi ovariene si fibroame uterine

Mai ales in perioada fertila, femeile se pot confrunta cu fibroame uterine si chisturi ovariene. De regula, acestea nu produc un mare disconfort desi, in unele cazuri, fluctuatiile hormonale pot provoca dureri semnificative si balonare.

Ghimbir
Radacina de ghimbir este foarte eficienta pentru a reduce durerea si a creste circulatia sanguina. Puteti prepara ceai prin adaugarea unor felii de ghimbir proaspat intr-o cana cu apa clocotita. Strecurati ceaiul si beti de mai multe ori pe zi. Radacina de ghimbir, de asemenea, ajuta la reducerea inflamatiei ovarelor si a uterului.

Ulei de masline

Este cunoscut pentru blocarea estrogenului.

Se ia o lingura de ulei de masline cu suc de lamaie pe stomacul gol dimineata. Puteti pregati, de asemenea, ceai de frunze de maslin care are efect de stimulare a sistemului imunitar.

Suc de lamaie
Adaugati doua lingurite de suc de lamaie si o lingurita de bicarbonat de sodiu intr-un pahar cu apa. Se amesteca bine solutia si bea. Pentru a reduce simptomele fibroamelor, beti regulat acest preparat.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Sursa



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies