“Furtuna pe Bosfor”, serialul preferat al romanilor

“Furtuna pe Bosfor”, serialul preferat al romanilor
“Furtuna pe Bosfor”, serialul preferat al romanilor

Luni, 7 decembrie, serialul “Furtuna pe Bosfor” a pozitionat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania.

 

Productia turceasca a fost urmarita de peste 1.5 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreaga durata de difuzare.
Ieri, in intervalul 20:00 – 22:30, serialul “Furtuna pe Bosfor” a fost lider de audienta pe segmentele de public National si All Urban. Productia a inregistrat 8,3 puncte de rating si 15,9% cota de piata, pe targetul National, si 8,1 puncte de rating si 15,9% cota de piata, pe targetul All Urban, conform datelor furnizate de Kantar Media.
O medie de 1.533.000 de romani urmareau aseara Kanal D. In minutul de aur, atins la 21:27, peste 1.9 milioane (1.905.000) de telespectatori urmareau cu sufletul la gura drama familiilor carora le-au fost schimbati copiii la nastere.
De asemenea, Kanal D s-a pozitionat aseara pe locul doi in topul televiziunilor din Romania, cu serialul “Furtuna pe Bosfor” si late night show-ul “WOWBiz”.
In intervalul 20:00 – 24:00, Kanal D a inregistrat 6.4 puncte de rating si 14.1% cota de piata, pe targetul National, si 6,1 rating si 13,3% cota de piata, pe targetul All Urban.

Productia turceasca a fost urmarita de peste 1.5 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreaga durata de difuzare.

Ieri, in intervalul 20:00 – 22:30, serialul “Furtuna pe Bosfor” a fost lider de audienta pe segmentele de public National si All Urban.

Productia a inregistrat 8,3 puncte de rating si 15,9% cota de piata, pe targetul National, si 8,1 puncte de rating si 15,9% cota de piata, pe targetul All Urban, conform datelor furnizate de Kantar Media. O medie de 1.533.000 de romani urmareau aseara Kanal D. In minutul de aur, atins la 21:27, peste 1.9 milioane (1.905.000) de telespectatori urmareau cu sufletul la gura drama familiilor carora le-au fost schimbati copiii la nastere.


De asemenea, Kanal D s-a pozitionat aseara pe locul doi in topul televiziunilor din Romania, cu serialul “Furtuna pe Bosfor” si late night show-ul “WOWBiz”. In intervalul 20:00 – 24:00, Kanal D a inregistrat 6.4 puncte de rating si 14.1% cota de piata, pe targetul National, si 6,1 rating si 13,3% cota de piata, pe targetul All Urban.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Adelina Chivu, despre gândurile care au răscolit-o în momentul în care a întâlnit anturajul fiicei sale. „În curând, noi doi singuri vom rămâne pe această terasă. A fost groaznic.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

FOTO. Mesajul transmis de Serhat Akin după ce fost împuşcat la ieșirea dintr-un studio TV: "Au tras în picioarele mele după program"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Cine este și câți ani are Selen Domaç, actrița care da viață personajului Ayten, fosta iubita a lui Orhan, din serialul „Totul pentru familia mea”! Iată cum arăta aceasta în urmă cu un deceniu

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies