Video exclusiv! Ana-Maria Barnoschi ne arata, pas cu pas, cum se aplica un machiaj spectaculos de seara!

Video exclusiv! Ana-Maria Barnoschi ne arata, pas cu pas, cum se aplica un machiaj spectaculos de seara!
Video exclusiv! Ana-Maria Barnoschi ne arata, pas cu pas, cum se aplica un machiaj spectaculos de seara!

Vedeta Kanal D ne-a primit in casa ei si ne-a aratat cum se aranjeaza! Episodul 1 - Machiajul pentru ochi

 

Cea mai mare pasiune a vedetei Kanal D este dansul, dar tanara de 24 de ani este o maestra si in arta machiajului.
Frumoasa colega de platou a lui Bursucu’, prezentatorul emisiunii “Roata Norocului”, a acceptat sa ne arate, pas cu pas, cum se aplica un machiaj se seara. Protagonista noastra nu s-a ghidat dupa tutorialele de pe internet preferand sa ne devoaleze reteta ei proprie cu rezultate spectaculoase.
Astazi va prezentam trucurile pentru ochi ale vedetei, iar episodul urmator este destinat aplicarii genelor false.
“Am invatat sa ma machiez dupa ce m-am apucat de dans. Mergeam cu artistii la emisiuni nemachiata si am “furat meserie” de la machieuzele care ma fardau.  Usor-usor am invatat singura, pe mine. Nu am facut niciun curs de specialitate, niciodata. Nu pot sa zic ca sunt un exemplu, dar sunt pasionata si nu lucrez dupa tutorialele de pe internet.
Vom vedeta care este rezultatul! Eu cu mare drag la arat cititoarelor voastre cum fac eu experimente. De fiecare data cand ma machiez, imi pun gene false. Am incercat varianta “fir cu fir”, ca am vazut ca se poarta, dar le-am smuls, ca ma mancau ochii. Ziua folosesc  pentru ochi doar genele si un tus, iar seara si cateva culori. O sa incep cu sprancenele…”, ne-a spus Ana-Maria.

Cea mai mare pasiune a vedetei Kanal D este dansul, dar tanara de 24 de ani este o maestra si in arta machiajului.Frumoasa

colega de platou a lui Bursucu’, prezentatorul emisiunii “Roata Norocului”, a acceptat sa ne arate, pas cu pas, cum se aplica un machiaj se seara. Protagonista noastra nu s-a ghidat dupa tutorialele de pe internet preferand sa ne devoaleze reteta ei proprie cu rezultate spectaculoase.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Astazi va prezentam trucurile pentru ochi ale vedetei, iar episodul urmator este destinat aplicarii genelor false.



“Am invatat sa ma machiez dupa ce m-am apucat de dans. Mergeam cu artistii la emisiuni nemachiata si am “furat meserie” de la machieuzele care ma fardau.  Usor-usor am invatat singura, pe mine. Nu am facut niciun curs de specialitate, niciodata. Nu pot sa zic ca sunt un exemplu, dar sunt pasionata si nu lucrez dupa tutorialele de pe internet. Vom vedeta care este rezultatul! Eu cu mare drag la arat cititoarelor voastre cum fac eu experimente.
De fiecare data cand ma machiez, imi pun gene false. Am incercat varianta “fir cu fir”, ca am vazut ca se poarta, dar le-am smuls, ca ma mancau ochii. Ziua folosesc  pentru ochi doar genele si un tus, iar seara si cateva culori. O sa incep cu sprancenele…”
, ne-a spus Ana-Maria.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies