Cum sa elimini toate toxinele din corp cu hrean! Sigur nu stiai asta!

Cum sa elimini toate toxinele din corp cu hrean! Sigur nu stiai asta!
Cum sa elimini toate toxinele din corp cu hrean! Sigur nu stiai asta!

Uitati asadar de pastile si purificati-va organismul cu o reteta simpla cu hrean, care va elimina toate toxinele acumulate in corpul dumneavoastra.

 

Mai intai de toate, trebuie sa va alegeti radacina de hrean. Aceasta ar trebui sa fie de aproximativ 10 cm lungime, nu mai putin, dar nici neaparat mai mult. Pasul urmator: se spala bine si se da pe o razatoare fina. Apoi, se taie 3 felii de mere mijlocii ca marime si se zdrobesc. Amestecati-le cu radacina de hrean rasa, apoi adaugati la amestec o lingura de miere si 100 mililitri de vin de casa (sub nicio forma, nu folositi produsul din comert numit vin!).
Se amesteca apoi foarte bine toate aceste ingrediente. Veti obtine un preparat cu o densitate medie, care se va intinde pe fiecare felie de paine consumata dimineata, cand luati micul dejun, fiind potrivita cam cu orice aliment mancat de obicei la aceasta masa.
Reteta pe care v-am sugerat-o va ajunge, cantitativ vorbind, pentru doua zile, deoarece preparatul detoxifiant se consuma numai dimineata, pe stomacul gol.
Daca este necesar, puteti insa prepara o alta doza, dar faceti-o dupa minimum 7 zile de pauza. Daca o astfel de purificare a organismului de toxine este realizata regulat, riscul de imbolnavire va fi minimizat in mod considerabil.
Sursa

Mai intai de toate, trebuie sa va alegeti radacina de hrean. Aceasta ar trebui sa fie de aproximativ 10 cm lungime, nu mai putin, dar nici neaparat mai mult.

Pasul urmator: se spala bine si se da pe o razatoare fina. Apoi, se taie 3 felii de mere mijlocii ca marime si se zdrobesc. Amestecati-le cu radacina de hrean rasa, apoi adaugati la amestec o lingura de miere si 100 mililitri de vin de casa (sub nicio forma, nu folositi produsul din comert numit vin!). Se amesteca apoi foarte bine toate aceste ingrediente. Veti obtine un preparat cu o densitate medie, care se va intinde pe fiecare felie de paine consumata dimineata, cand luati micul dejun, fiind potrivita cam cu orice aliment mancat de obicei la aceasta masa. 


Reteta pe care v-am sugerat-o va ajunge, cantitativ vorbind, pentru doua zile, deoarece preparatul detoxifiant se consuma numai dimineata, pe stomacul gol. Daca este necesar, puteti insa prepara o alta doza, dar faceti-o dupa minimum 7 zile de pauza. Daca o astfel de purificare a organismului de toxine este realizata regulat, riscul de imbolnavire va fi minimizat in mod considerabil.

Sursa

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

VIDEO Ceartă între Rebecca și Antoni! Ce reproșuri își aduc cei doi concurenți din Casa Iubirii? „Te-am lăsat de drag ce îmi e de tine. Plângeai ca un hidrant.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

A lovit-o sau nu Alin Oprea pe Larisa Uță. Fosta lui soție face mărturisiri printre lacrimi: „Era foarte beat”

5 modele de unghii maro, pentru sezonul de toamnă

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies