Cea mai simpla reteta pentru o salata boeuf delicioasa! De ce sa nu ii adaugi pui!

Cea mai simpla reteta pentru o salata boeuf delicioasa! De ce sa nu ii adaugi pui!
Cea mai simpla reteta pentru o salata boeuf delicioasa! De ce sa nu ii adaugi pui!

Gospodinele incep deja sa se gandeasca ce preperate delicioase vor face anul acesta de sarbatori.

 

In fiecare an, pregatirile pentru Sarbatorile de iarna incep cu multa vreme inainte de Craciun. Gospodinele isi fac din timp un meniu potrivit pentru Craciun, insa nelipsita de pe masa este salata de boeuf.
Aceasta, explica bucatarul unui celebru restaurant din Capitala, se face foarte usor si daca sunt respectati cativa pasi simpli nu aveti cum sa dati gres. In primul rand, aveti nevoie de cateva legume care se gasesc la tot pasul: un kilogram de cartofi, 500 de grame de morcovi si 400 de grame de castraveti si gogosari murati.
Cartofii si morcovii se fierb, la fel ca alte 450 de grame de carne de vita. Imediat dupa ce s-au fiert, ingredientele se taie in cubulete mici si se amesteca cu mana, pentru a putea combina cum trebuie aromele.
„Este recomandat sa se foloseasca carnea de vita, nu cea de pui. Carnea de vita, desi sunt putini care stiu acest lucru, este cea care da cu adevarat gust salatei“, explica bucatarul.
Dupa ce ati amestecat ingredientele puneti, dupa gusta, maioneza. Imediat dupa acest pas urmeaza altul foarte important: ornarea farfuriei. In aceasta etapa nu exista nicio regula, fiecare putand sa isi aranjeze farfuria asa cum isi doreste.

In fiecare an, pregatirile pentru Sarbatorile de iarna incep cu multa vreme inainte de Craciun. Gospodinele isi fac din timp un meniu potrivit pentru Craciun, insa nelipsita de pe masa este salata de boeuf. 



Aceasta, explica bucatarul unui celebru restaurant din Capitala, se face foarte usor si daca sunt respectati cativa pasi simpli nu aveti cum sa dati gres. In primul rand, aveti nevoie de cateva legume care se gasesc la tot pasul: un kilogram de cartofi, 500 de grame de morcovi si 400 de grame de castraveti si gogosari murati.  

Cartofii si morcovii se fierb, la fel ca alte 450 de grame de carne de vita.
Imediat dupa ce s-au fiert, ingredientele se taie in cubulete mici si se amesteca cu mana, pentru a putea combina cum trebuie aromele.

„Este recomandat sa se foloseasca carnea de vita, nu cea de pui. Carnea de vita, desi sunt putini care stiu acest lucru, este cea care da cu adevarat gust salatei“, explica bucatarul. 

Dupa ce ati amestecat ingredientele puneti, dupa gusta, maioneza. Imediat dupa acest pas urmeaza altul foarte important: ornarea farfuriei.
In aceasta etapa nu exista nicio regula, fiecare putand sa isi aranjeze farfuria asa cum isi doreste.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies