Orice gospodina trebuie sa stie! Cum sa obtii un aluat fraged de post

Orice gospodina trebuie sa stie! Cum sa obtii un aluat fraged de post
Orice gospodina trebuie sa stie! Cum sa obtii un aluat fraged de post

Vedeti cum puteti prepara un aluat fraged de post, fara ou sau lactate, pentru prajituri delicioase. Iti ia putin timp si nu ai nevoie de multe ingrediente.

Ingrediente:

- 1 cana de bors sau apa minerala

- 150 ml de ulei

- 350 g de faina

- 25 de drojdie

- 1 varf de cutit de sare

- optional zahar, coaja rasa de lamaie, scortisoara, nuca macinata

Cum se prepara

Se amesteca borsul cu uleiul, apoi se adauga sarea si drojdia dizolvata in putina apa calda.

Se adauga apoi faina si se framanta bine cu mainile, pana rezulta o coca frageda. Se lasa 30-40 de minute sa creasca. Se intinde cu sucitorul si apoi se aseaza in tava sau forma dorita. Pentru a nu obtine un aluat denivelat dupa ce creste, intepati coca din loc in loc cu o furculita.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Antoni și Criss, discuție în Casa Iubirii. Ce spune Rebecca despre discuția celor doi? „Acum o săptămână stătea în grădină și plângea că nu îl cred că are sentimente pentru mine.”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies