Invata sa faci briose trufase dupa reteta Ancai Rusu!

Invata sa faci briose trufase dupa reteta Ancai Rusu!
Invata sa faci briose trufase dupa reteta Ancai Rusu!

Anca ne impartaseste reteta ei de briose, aceleasi briose cu care l-a cucerit pe sotul sau, Stefan Lungu.

 

“Pentru briose trufase aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 80 g miez de nuca, 120 g zahar (il recomand pe cel brun din trestie de zahar), 50 g de seminte crude amestecate (de dovleac, floarea soarelui, susan), 65 g fulgi de ovaz (si fulgii de ovaz si semintele pot fi cumparate din magazinele Plafar), 50 g de stafide, 250 g faina, 1 plic praf de copt, 1 lingurita de scortisoara, 120 g de unt, 250 g de iaurt, 2 oua, 1 morcov, 1 lingurita de sare.
Primul pas este sa maruntiti cu mana miezul de nuca. Amestecati apoi 2 linguri de miez de nuca, 2 linguri de seminte, 2 linguri de fulgi de ovaz si 2 linguri de zahar si puneti-le deoparte. Acesta va fi toppingul. Încingeti cuptorul la 200 de grade si pregatiti tava pentru briose cu hartiute speciale. Din acest moment au mai ramas 3 pasi simpli:
1.
Amestecati restul miezului de nuca, zaharul, semintele, fulgii de ovaz, stafidele, faina, praful de copt, sarea si scortisoara intr-un bol.
2. Topiti untul intr-o tigaie. Luati-o de pe foc si adaugati amestecand, iaurtul si apoi ouale batute. Turnati amestecul peste celelalte ingrediente, adaugati morcovul ras si amestecati cu o spatula.
3. Umpleti formele de briose cu compozitia obtinuta, presarati cate o lingura de topping si dati tava la cuptor pentru 20 de minute!”, incheie Anca.
Sursa

“Pentru briose trufase aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 80 g miez de nuca, 120 g zahar (il recomand pe cel brun din trestie de zahar), 50 g de seminte crude amestecate (de dovleac, floarea soarelui, susan), 65 g fulgi de ovaz (si fulgii de ovaz si semintele pot fi cumparate din magazinele Plafar), 50 g de stafide, 250 g faina, 1 plic praf de copt, 1 lingurita de scortisoara, 120 g de unt, 250 g de iaurt, 2 oua, 1 morcov, 1 lingurita de sare.

Primul pas este sa maruntiti cu mana miezul de nuca. Amestecati apoi 2 linguri de miez de nuca, 2 linguri de seminte, 2 linguri de fulgi de ovaz si 2 linguri de zahar si puneti-le deoparte. Acesta va fi toppingul. Încingeti cuptorul la 200 de grade si pregatiti tava pentru briose cu hartiute speciale. Din acest moment au mai ramas 3 pasi simpli:

1. Amestecati restul miezului de nuca, zaharul, semintele, fulgii de ovaz, stafidele, faina, praful de copt, sarea si scortisoara intr-un bol.


2. Topiti untul intr-o tigaie. Luati-o de pe foc si adaugati amestecand, iaurtul si apoi ouale batute. Turnati amestecul peste celelalte ingrediente, adaugati morcovul ras si amestecati cu o spatula.

3. Umpleti formele de briose cu compozitia obtinuta, presarati cate o lingura de topping si dati tava la cuptor pentru 20 de minute!”, incheie Anca.

Sursa

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies