Tratament naturist pentru cresterea unghiilor

Tratament naturist pentru cresterea unghiilor
Tratament naturist pentru cresterea unghiilor

Un regim alimentar echilibrat te va ajuta cu siguranta sa ai unghii sanatoase si frumoase. Asa ca include in meniul tau alimente bogate in fier, zinc si vitamina B12.

Ca sa stimulezi cresterea unghiiloe, aplica un tratament naturist pentru cresterea unghiilor, pe care il poti prepara la domiciliu. Uleiul de masline este ideal pentru hranirea unghiilor fragile datorita compusilor naturali hidratanti si fortifianti, precum si vitaminelor din compozitia sa.

Ai nevoie de un pahar mic de ulei de masline, iar cu ajutorul unei dischete demachiante aplica uleiul pe unghii. Mentine-l asa timp de 20 de minute. Apoi spala-te pe maini cu un sapun bland.

Daca vei repeta acest tratament naturist pentru cresterea unghiilor de trei ori pe saptamana, vei vedea diferenta. Poti alterna uleiul de masline cu ulei de ricin, de asemenea foarte eficient ca tratament naturist pentru cresterea unghiilor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

VIDEO Robi și Teodora, discuție în camera roșie: „Pentru mine e înjoseală ce fac. Mi se pare că ești extrem de categorică și nu avem de ce să stăm să vorbim aiurea.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

A lovit-o sau nu Alin Oprea pe Larisa Uță. Fosta lui soție face mărturisiri printre lacrimi: „Era foarte beat”

VIDEO Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri despre legătura pe care o are cu sora sa, Violeta Bănică: „Ne și certăm, ne și iubim.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies