Horoscopul banilor pentru anul 2016! Uite cand vei avea noroc!

Horoscopul banilor pentru anul 2016! Uite cand vei avea noroc!
Horoscopul banilor pentru anul 2016! Uite cand vei avea noroc!

Potrivit astrologilor, unele zodii vor avea parte de bani din belsug in anumite perioade ale aunului 2016, in unele cazuri datorita schimbarilor care vor avea loc la serviciu.

 

HOROSCOP BANI 2016. BERBEC
Intervalul 29 iulie-29 decembrie poate fi de-a dreptul agitat, stresant, bulversant, iritant. Îi va pune cel mai mult la incercare pe cei nascuti pe la mijlocul zodiei Berbecului, deoarece Uranus isi desfasoara activitatea undeva intre gradele 16-20 ale acestei zodii, adica aceiasi care tocmai ce s-au obisnuit deja cu nervii si stresul si agitatia dupa ce Uranus s-a mutat in zodia Berbecului in 2011, ca atare nu e o noutate pentru ei!
HOROSCOP BANI 2016.
TAUR
Trecerea lenta a lui Marte prin Sagetator- intre 5 martie- 27 septembrie 2016- trebuie totusi sa fie un avertisment pentru tine sa cantaresti cu maxima grija, prudenta si atentie toate efectele deciziilor tale de natura financiara, iar in cazul in care ai gresit candva, pe perioada retrogradarii lui Marte- 14 aprilie- 29 iunie- ai putea resimti cel mai dur consecintele propriilor tale neglijente.
Ca atare fii extrem de atent in ce investesti, gandindu-te mai mult la strictul necesar si obligatiile curente.
HOROSCOP BANI 2016. GEMENI
Finalul de an este chiar riscant pentru banii pe care ii obtii cu mari eforturi, deci incearca sa fii extrem de prudent si sa nu te intinzi mai mult decat ti-e plapuma. Un abuz sau o decizie pripita pot lasa acum urme dintre cele mai severe.
Si asa resimti de ceva vreme trecerea lui Pluton prin Capricorn destul de apasator, ca pe o povara peste banii tai, deci nu te baga singur in alte proiecte riscante!
HOROSCOP BANI 2016. RAC
Daca visai la o modificare majora de directie in plan profesional, sub influenta lui Uranus orice se poate intampla. Uranus e incontrolabil, impetuos, grabit, si te poate face sa si gresesti daca nu tii sub control energia sa.
Uranus, totodata, iti da un curaj nebun sa incerci lucruri nemaifacute, sa te lansezi in directii indraznete, sa faci pasi mari si rapizi catre telurile tale inalte, pentru ca el e responsabil de unele din cele mai ciudate evenimente in cariera. Lucrurile se pot schimba cu viteze ametitoare, de sus- jos si invers, deci trebuie sa tii mereu cont de faptul ca Uranus nu-ti ofera stabilitate si siguranta, ci provocari pe care le poti depasi doar cu un dram de nebunie si tupeu.
HOROSCOP BANI 2016. LEU
Leii il au pe norocosul Jupiter in zona banilor din septembrie 2015 si va mai fi cu tine pana pe 19 septembrie 2016, moment in care probabil ai simtit si tu ca mai prinzi cheag. Ai avut un salariu pe care te-ai putut baza, poate aui reusit sa-ti mai achiti din datorii sau sa mai pui un ban deoparte, deci Jupiter a avut un efect benefic pentru bugetul tau.
Ai investit, ai mai cumparat ceva pentru confortul tau de zi cu zi, iar aceasta atmosfera prielnica se mentine inca jumatate din anul 2016. Chiar daca Jupiter paraseste zodia Fecioarei, care corespunde finantelor tale, si intra in Balanta, acest pas poate fi benefic in continuare Leilor, oferindu-le idei dintre cele mai stralucite de a incepe afaceri curajoase. Daca nu ai facut-o deja cand Jupiter ti-a patronat finantele, poti incerca acum o activitate comerciala, pentru ca ar merge de minune!
HOROSCOP BANI 2016.
FECIOARA
Daca pana in 9 septembrie 2016, Leii erau cei avantajati de Jupiter in plan financiar, ei bine, dupa ce planeta norocoasa va iesi din zodia ta si se va instala pentru alte 12 luni in Balanta, iata ca norocul se muta in curtea ta! Din septembrie incolo iti vor veni mai multe idei de afaceri, vei avea un fler comercial crescut, ai putea cunoaste persoane folositoare cu care vei incheia tranzactii profitabile. Se presupune ca pe parcursul tranzitului lui Jupiter prin Fecioara- septembrie 2015- septembrie 2016- ai acumulat experienta necesara sau poate chiar ai gasit resursele de bani pe care sa le investesti, iar acum a venit vremea sa iti pui ideile la treaba ca sa faca mai multi bani!
HOROSCOP BANI 2016. BALANTA
Pentru ca totul se intampla pe fondul zodiei Sagetator, se poate spune ca vei deveni un pic cam obsedat de bani in prima parte a lui 2016, iar obsesia se poate traduce in griji excesive, idei fixe, temeri duse la extrem, restrictii drastice, pentru ca vezi in jur numai pericole. Faci calcule peste calcule pentru a fi sigur ca tii sub control bugetul si, colac peste pupaza, Marte are mers retrograd exact in zona banilor, intre 17 aprilie- 29 iunie, ceea ce face ca aceasta perioada sa fie una dintre cele mai tensionate. Acele exagerari ajung acum la cote maxime, incat devii econom pana la avaritie si speriat de orice factura neachitata. Va trebui sa arunci serios o privire asupra unor datorii mai vechi, pentru ca acum ai putea descoperi hibe sau erori pe care le-ai comis candva. Le constientizezi altfel si stii cum sa le repari, pentru ca inainte nu ai avut aceeasi viziune asupra banilor. Uneori e nevoie de cate o criza ca sa iei masuri si sa gasesti cai de iesire din impas mai rationale, mai mature si mai cumpatate.
HOROSCOP BANI 2016. SCORPION
Energia uraniana iţi ofera curaj, entuziasm, dinamism, incredere in forţele proprii, dorinţa de a te afirma la locul de munca, te ajuta sa indrazneşti sa progresezi, sa faci schimbarile necesare, sa fii mai mult pe cont propriu, iţi da impulsul sa-ţi exprimi unicitatea, sa alegi metode de lucru neconvenţionale şi moderne, iţi ofera inspiraţie şi capacitate de inovare.
Dar trebuie sa incerci sa fii mai inţelept, mai matur, mai serios şi cumpatat, sa nu iei decizii extreme sub impulsul momentului şi al nervilor, sa eviţi certurile.
HOROSCOP BANI 2016. SAGETATOR
Un moment interesant va fi conjunctia Marte-Pluto in Capricorn din 19 octombrie 2016, care poate suna si a pedeapsa, in cazul in care nu ai fost atent la cheltuielile anului 2016! Poti da piept atunci ori cu efectele propriilor tale erori financiare, ori, poate chiar cu o solutie salvatoare care va aseza pe un fagas normal veniturile tale. Nu e neaparat un moment de criza, dar iti va atrage atentia sa fii mai cumpatat si sa nu te arunci impulsiv spre cheltuieli imense.
HOROSCOP BANI 2016. CAPRICORN
Este momentul ieşirii la rampa, cand poţi sa araţi lumii cine eşti in plan profesional, ce poţi realiza, cum iţi poţi aduce contribuţia in lume. Este o şansa cu care te intalneşti doar o data la 12 ani, aşa ca ar fi bine sa-ţi fixezi nişte ţinte inalte profesionale şi sa dai tot ce poţi. Vei avea incredere in aptitudinile tale profesionale din belşug, de gandire pozitiva şi optimism nu vei duce lipsa, aptitudinile de comunicare vor fi ridicate, flexibilitatea si adaptabilitatea, nu-ţi vor lipsi nici ele, asa ca nu-ţi ramane decat sa iei taurul de coarne.
HOROSCOP BANI 2016. VARSATOR
Luna martie, ce corespunde unei conjunctii intre Venus si Neptun in zona banilor, ti-ar putea oferi sansa unei investitii pe care o vei considera implinirea unui vis: cumperi ceva mult dorit, scapi de o mare datorie, gasesti o solutie salvatoare pentru a-ti achita niste dari, deci vei avea o mare satisfactie cu privire la bani. Dar atentie ca nu cumva aceeasi conjunctie sa te imbie sa cumperi ceva frumos, nemaipomenit, dar de care chiar nu ai nevoie, fiind un capriciu care iti gadila sufletul… si cam atat. Dar daca esti genul de om care are suficienti bani deja incat sa-ti permita astfel de bonusuri, atunci luna martie iti va oferi gustul dulce al cumparaturilor din placere! Ori pentru tine, ori pentru cei dragi.
HOROSCOP BANI 2016. PESTI
Una din perioadele cele mai norocoase in plan financiar este luna aprilie, cand Venus, micul benefic, iti da incredere in ceea ce vrei sa faci sau sa investesti si un dram de curaj de a lua decizii cu privire la banii tai. Se stie ca esti mai nehotarat din fire, tocmai de aceea e de mirare ca esti acum ceva mai decis si stii in ce vrei sa bagi banii. Ce-i drept, esti mai degraba atras de lucruri care-ti fac cu ochiul, lucruri pe care nu le-ai avut poate niciodata, de genul unei masini mai grozave sau a unui obiect de decor prin care vrei sa dai alt aspect casei in care locuiesti, dar e bine sa cheltuiesti.
Sursa

HOROSCOP BANI 2016. BERBEC

Intervalul 29 iulie-29 decembrie poate fi de-a dreptul agitat, stresant, bulversant, iritant. Îi va pune cel mai mult la incercare pe cei nascuti pe la mijlocul zodiei Berbecului, deoarece Uranus isi desfasoara activitatea undeva intre gradele 16-20 ale acestei zodii, adica aceiasi care tocmai ce s-au obisnuit deja cu nervii si stresul si agitatia dupa ce Uranus s-a mutat in zodia Berbecului in 2011, ca atare nu e o noutate pentru ei!

HOROSCOP BANI 2016. TAUR

Trecerea lenta a lui Marte prin Sagetator- intre 5 martie- 27 septembrie 2016- trebuie totusi sa fie un avertisment pentru tine sa cantaresti cu maxima grija, prudenta si atentie toate efectele deciziilor tale de natura financiara, iar in cazul in care ai gresit candva, pe perioada retrogradarii lui Marte- 14 aprilie- 29 iunie- ai putea resimti cel mai dur consecintele propriilor tale neglijente. Ca atare fii extrem de atent in ce investesti, gandindu-te mai mult la strictul necesar si obligatiile curente.

HOROSCOP BANI 2016. GEMENI

Finalul de an este chiar riscant pentru banii pe care ii obtii cu mari eforturi, deci incearca sa fii extrem de prudent si sa nu te intinzi mai mult decat ti-e plapuma. Un abuz sau o decizie pripita pot lasa acum urme dintre cele mai severe. Si asa resimti de ceva vreme trecerea lui Pluton prin Capricorn destul de apasator, ca pe o povara peste banii tai, deci nu te baga singur in alte proiecte riscante!

HOROSCOP BANI 2016. RAC

Daca visai la o modificare majora de directie in plan profesional, sub influenta lui Uranus orice se poate intampla. Uranus e incontrolabil, impetuos, grabit, si te poate face sa si gresesti daca nu tii sub control energia sa. Uranus, totodata, iti da un curaj nebun sa incerci lucruri nemaifacute, sa te lansezi in directii indraznete, sa faci pasi mari si rapizi catre telurile tale inalte, pentru ca el e responsabil de unele din cele mai ciudate evenimente in cariera. Lucrurile se pot schimba cu viteze ametitoare, de sus- jos si invers, deci trebuie sa tii mereu cont de faptul ca Uranus nu-ti ofera stabilitate si siguranta, ci provocari pe care le poti depasi doar cu un dram de nebunie si tupeu.

HOROSCOP BANI 2016. LEU

Leii il au pe norocosul Jupiter in zona banilor din septembrie 2015 si va mai fi cu tine pana pe 19 septembrie 2016, moment in care probabil ai simtit si tu ca mai prinzi cheag. Ai avut un salariu pe care te-ai putut baza, poate aui reusit sa-ti mai achiti din datorii sau sa mai pui un ban deoparte, deci Jupiter a avut un efect benefic pentru bugetul tau. Ai investit, ai mai cumparat ceva pentru confortul tau de zi cu zi, iar aceasta atmosfera prielnica se mentine inca jumatate din anul 2016. Chiar daca Jupiter paraseste zodia Fecioarei, care corespunde finantelor tale, si intra in Balanta, acest pas poate fi benefic in continuare Leilor, oferindu-le idei dintre cele mai stralucite de a incepe afaceri curajoase. Daca nu ai facut-o deja cand Jupiter ti-a patronat finantele, poti incerca acum o activitate comerciala, pentru ca ar merge de minune!

HOROSCOP BANI 2016. FECIOARA

Daca pana in 9 septembrie 2016, Leii erau cei avantajati de Jupiter in plan financiar, ei bine, dupa ce planeta norocoasa va iesi din zodia ta si se va instala pentru alte 12 luni in Balanta, iata ca norocul se muta in curtea ta! Din septembrie incolo iti vor veni mai multe idei de afaceri, vei avea un fler comercial crescut, ai putea cunoaste persoane folositoare cu care vei incheia tranzactii profitabile. Se presupune ca pe parcursul tranzitului lui Jupiter prin Fecioara- septembrie 2015- septembrie 2016- ai acumulat experienta necesara sau poate chiar ai gasit resursele de bani pe care sa le investesti, iar acum a venit vremea sa iti pui ideile la treaba ca sa faca mai multi bani!

HOROSCOP BANI 2016. BALANTA

Pentru ca totul se intampla pe fondul zodiei Sagetator, se poate spune ca vei deveni un pic cam obsedat de bani in prima parte a lui 2016, iar obsesia se poate traduce in griji excesive, idei fixe, temeri duse la extrem, restrictii drastice, pentru ca vezi in jur numai pericole. Faci calcule peste calcule pentru a fi sigur ca tii sub control bugetul si, colac peste pupaza, Marte are mers retrograd exact in zona banilor, intre 17 aprilie- 29 iunie, ceea ce face ca aceasta perioada sa fie una dintre cele mai tensionate. Acele exagerari ajung acum la cote maxime, incat devii econom pana la avaritie si speriat de orice factura neachitata. Va trebui sa arunci serios o privire asupra unor datorii mai vechi, pentru ca acum ai putea descoperi hibe sau erori pe care le-ai comis candva. Le constientizezi altfel si stii cum sa le repari, pentru ca inainte nu ai avut aceeasi viziune asupra banilor. Uneori e nevoie de cate o criza ca sa iei masuri si sa gasesti cai de iesire din impas mai rationale, mai mature si mai cumpatate.

HOROSCOP BANI 2016. SCORPION

Energia uraniana iţi ofera curaj, entuziasm, dinamism, incredere in forţele proprii, dorinţa de a te afirma la locul de munca, te ajuta sa indrazneşti sa progresezi, sa faci schimbarile necesare, sa fii mai mult pe cont propriu, iţi da impulsul sa-ţi exprimi unicitatea, sa alegi metode de lucru neconvenţionale şi moderne, iţi ofera inspiraţie şi capacitate de inovare.
Dar trebuie sa incerci sa fii mai inţelept, mai matur, mai serios şi cumpatat, sa nu iei decizii extreme sub impulsul momentului şi al nervilor, sa eviţi certurile.

HOROSCOP BANI 2016. SAGETATOR

Un moment interesant va fi conjunctia Marte-Pluto in Capricorn din 19 octombrie 2016, care poate suna si a pedeapsa, in cazul in care nu ai fost atent la cheltuielile anului 2016! Poti da piept atunci ori cu efectele propriilor tale erori financiare, ori, poate chiar cu o solutie salvatoare care va aseza pe un fagas normal veniturile tale. Nu e neaparat un moment de criza, dar iti va atrage atentia sa fii mai cumpatat si sa nu te arunci impulsiv spre cheltuieli imense.

HOROSCOP BANI 2016. CAPRICORN

Este momentul ieşirii la rampa, cand poţi sa araţi lumii cine eşti in plan profesional, ce poţi realiza, cum iţi poţi aduce contribuţia in lume. Este o şansa cu care te intalneşti doar o data la 12 ani, aşa ca ar fi bine sa-ţi fixezi nişte ţinte inalte profesionale şi sa dai tot ce poţi. Vei avea incredere in aptitudinile tale profesionale din belşug, de gandire pozitiva şi optimism nu vei duce lipsa, aptitudinile de comunicare vor fi ridicate, flexibilitatea si adaptabilitatea, nu-ţi vor lipsi nici ele, asa ca nu-ţi ramane decat sa iei taurul de coarne. 

HOROSCOP BANI 2016. VARSATOR

Luna martie, ce corespunde unei conjunctii intre Venus si Neptun in zona banilor, ti-ar putea oferi sansa unei investitii pe care o vei considera implinirea unui vis: cumperi ceva mult dorit, scapi de o mare datorie, gasesti o solutie salvatoare pentru a-ti achita niste dari, deci vei avea o mare satisfactie cu privire la bani. Dar atentie ca nu cumva aceeasi conjunctie sa te imbie sa cumperi ceva frumos, nemaipomenit, dar de care chiar nu ai nevoie, fiind un capriciu care iti gadila sufletul… si cam atat. Dar daca esti genul de om care are suficienti bani deja incat sa-ti permita astfel de bonusuri, atunci luna martie iti va oferi gustul dulce al cumparaturilor din placere! Ori pentru tine, ori pentru cei dragi.

HOROSCOP BANI 2016. PESTI

Una din perioadele cele mai norocoase in plan financiar este luna aprilie, cand Venus, micul benefic, iti da incredere in ceea ce vrei sa faci sau sa investesti si un dram de curaj de a lua decizii cu privire la banii tai. Se stie ca esti mai nehotarat din fire, tocmai de aceea e de mirare ca esti acum ceva mai decis si stii in ce vrei sa bagi banii. Ce-i drept, esti mai degraba atras de lucruri care-ti fac cu ochiul, lucruri pe care nu le-ai avut poate niciodata, de genul unei masini mai grozave sau a unui obiect de decor prin care vrei sa dai alt aspect casei in care locuiesti, dar e bine sa cheltuiesti.

Sursa: 2016.horoscopbun.ro

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies