Vezi cu ce trebuie sa amesteci kefirul ca sa dai burta jos

Vezi cu ce trebuie sa amesteci kefirul ca sa dai burta jos
Vezi cu ce trebuie sa amesteci kefirul ca sa dai burta jos

Cauza principala pentru excesul de grasime de pe burta este Sindromul intestinului lenes.

Grasimile din jurul abdomenului nu se mai ard, iar detoxifierea corpului se face foarte lent. Insa exista o solutie ca sa scapam de acest sindrom.

Raspunsul este kefirul! Ca sa faci combinatia perfecta, ai nevoie de kefir, prune uscate, ovaz, seminte de in si pudra de cacao. Reteta se prepara seara ca sa ai timp sa lasi ingredientele la inmuiat.

Intr-un pahar cu apa fiarta pune 6-7 prune uscate si lasa-le 15 minute.

In acest timp, pune intr-un bol sau borcan doua linguri de fulgi de ovaz, o lingurita de seminte de in si o lingurita de cacao. Poti indulci cu putina miere.

Adauga 300 ml de kefir peste ingredientele din bol. Taie prunele care s-au hidratat si adauga-le in amestec. Dupa ce ai amestecat toate ingredientele, lasa-le in frigider peste noapte.

Dimineata consumi acest mic dejun, nu mai pierzi timp gatind si preparand diverse retete, iar grasimea abdominala va disparea!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sursa



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies