Cum tratezi natural mainile umflate! Incearca si tu

Cum tratezi natural mainile umflate! Incearca si tu
Cum tratezi natural mainile umflate! Incearca si tu

Mainile se pot umfla din mai multe motive. O problema circulatorie, artrita, sindromul de tunel carpian, atac cerebral, exces de sare sau o simpla intepatura de insecta sunt cateva dintre cauzele umflarii mainilor.

Iata cum poti trata aceasta problema pe cale naturala:

Ceai de ghimbir

Este binecunoscut pentru abilitatea sa de a trata inflamatiile, fiind folosit ca remediu naturist de secole intregi. Amelioreaza durerea, subtiaza sangele si reduce inflamatiile, printre altele. Prepara un ceai folosind o lingurita de ghimbir ras sau macinat la o cana de apa fierbinte. Daca vrei sa il indulcesti, adauga putina miere si, pentru un gust mai placut, incearca niste zeama de lamaie proaspat stoarsa.



Gel de aloe vera

Aloe vera este o alegere minunata pentru orice problema de piele, fiind utila si pentru maini umflate. Unii sportivi folosesc comprese de aloe vera pentru rani sau pentru relaxarea musculaturii, deoarece grabeste vindecarea. Oricine ar trebui sa aiba o planta de aloe vera acasa, pentru a putea taia o frunza si a utiliza gelul proaspat din interior. Aplica acest remediu direct pe zona afectata, iar situatia se va ameliora imediat.
Este eficienta si pentru intepaturile de insecte.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

5 modele de unghii maro, pentru sezonul de toamnă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

A lovit-o sau nu Alin Oprea pe Larisa Uță. Fosta lui soție face mărturisiri printre lacrimi: „Era foarte beat”

Ce schimbări s-au produs în stilul de viață al Getei Sterp de când este însărcinată? „Nu e bine pentru că vedeam asta și pe tenul meu.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies