Definitia frumusetii s-a dat pentru prima data in perioada de aur a filmului, atunci cand icon-urile anilor '50 si '60 impuneau masurile perfecte ale sex-appealului.
Dieta Marylin Monroe
Micul dejun: Două ouă crude amestecate cu lapte călduţ. „Mă îndoiesc că vreun doctor poate recomanda un mic dejun mai nutritiv decât acesta unei fete aflate mereu pe fugă“, îşi justifica Marilyn alegerea.
Pranz şi cina: Actriţa sărea peste a doua masă a zilei, din cauza programului încărcat, însă recupera la cină. Şi recupera bine, cu o friptură la cuptor, de cele mai multe ori coaste de miel, sau cu ficat fript.
Desert: Îngheţată de fructe, aproape zilnic.
Dieta Audrey Hepburn
Micul dejun: Fructe şi legume sau lapte cu cereale integrale.
Pranz şi cina: Unul dintre felurile de mâncare preferate ale lui Audrey erau pastele cu mult sos de roşii. Salatele de legume proaspete erau şi ele prezente în meniul divei. Câteodată, ea asocia această masă cu un pahar de vin, pe care-l prefera mai popularului Scotch.
Desert: Actriţa nu se dădea în vânt după gustările dulci, dar când simţea nevoia unui răsfăţ, alegea câteva pătrăţele de ciocolată neagră sau, şi mai rar, îngheţată de vanilie cu sirop de arţar.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro