Horoscop complet pentru ianuarie 2016! Afla ce ti-au pregatit astrele in prima luna a anului!

Horoscop complet pentru ianuarie 2016! Afla ce ti-au pregatit astrele in prima luna a anului!
Horoscop complet pentru ianuarie 2016! Afla ce ti-au pregatit astrele in prima luna a anului!

Citeste previziunile tale astrologice pentru prima luna a anului 2016.

 

Berbec
Debutul anului iti aduce multe schimbari in plan profesional. Se pare ca unele relatii cu persoane care te-au sustinut pana acum in demersurile tale de la locul de munca se vor reconfigura, daca nu chiar se vor termina. Discutiile cu sefii, cu autoritatile in general vor fi frecvente si de mare folos pentru viitorul tau parcurs socio-profesional. Fii rabdator, atent la ce ti se spune si evita reactiile sub impulsurile de moment.
Vor exista persoane in preajma ta care te vor sustine in chip minunat, dar depinde numai de tine cum vei gestiona lucrurile. Noutatile de la locul de munca vor veni mai repede decat preconizezi tu sau decat poti tine pasul cu ele. Dupa 24 Ianuarie vei deslusi noul traseu profesional pe care ar fi bine sa-l urmezi. De evitat cheltuielile majore! In plan sentimental se inchide definitiv o etapa, oferindu-ti posibilitatea sa te orietenzi spre alte aventuri amoroase care isi asteapta randul.
Taur
Relatiile parteneriale se anima din 04 Ianuarie, semn ca ar fi bine sa te gandesti pe indelete atat la relatia cu partenerul de viata, cat si la relatiile de colaborare profesionala. Unele dintre aceste relatii necesita reconfigurari, discutii pe baza actiunilor comune si decizii privitoare la bunul mers al relatiei. Posibil ca se contureze finaluri, bine fiind sa lasi lucrurile sa-si urmeze cursul firesc.
Mentalul este agitat si gandurile sunt greu de disciplinat. Depune eforturi sa gandesti pozitiv si sa vezi partea plina a paharului vietii tale. Sunt multe lucruri si situatii frumoase in preajma ta, dar pe care le neglijezi, din cauza temerilor bine ascunse. Relatiile cu strainatatea se imbunatatesc dupa 24 Ianuarie, astfel ca poti planifica o calatorie indepartata sau studii si cercetari in care sa fie implicati si colaboratori din alte tari.
De asemenea te poti angrena in programe de instruire personala sau profesionala care-ti vor aduce beneficii la momentul potrivit.
Gemeni
Inca din primele zile ale lunii se contureaza multa activitate profesionala, sarcini de lucru care trebuie rezolvate rapid si relatii colegiale destul de tensionate. Fii prudent, ocupa-te mai mult de indatoririle tale si ofera-ti ajutorul numai la cererea expresa a celorlalti.
Va aparea tendinta de a munci peste masura, riscand astfel sa obosesti sau sa gafezi serios. Alterneaza orele de munca cu cele de odihna si nu-ti depasi limitele personale si profesionale. Segmentul financiar este supus unor mari fluctuatii, de aceea cheltuieste cu masura. De avut in vedere achitarea datoriilor, de genul facturi, taxe, servicii, fiind o perioada in care foarte usor se pot produce incurcaturi in acte, pierderi sau chiar fraude.
Dupa 24 Ianuarie vor aparea imbunatatiri in plan financiar de la si prin altii. A doua parte a lunii este favorabila invatarii si schimbului de informatii, dar si pentru activitati culturale. De mare folos ti-ar fi participarea la cursuri, seminarii, ateliere sau vizitele la targuri si expozitii de sezon.
Rac
Relatiile parteneriale si colaborarile sunt activate pe tot parcursul lunii.
Este o perioada buna pentru a pune la punct detalii, actiuni comune, a lamuri animozitati sau a definitiva o colaborare care nu-ti mai prieste. Nu te lasa impresionat de spusele celorlalti si sustine-ti punctele de vedere. Ai suficienta forta pentru a aduce lucrurile pe fagasul dorit de tine. Chiar daca unele chestiuni ies altfel decat ai preconizat tu, ai incredere ca Universul stie mai bine ce iti trebuie acum si lasa-te in voia lui. Este posibil sa primesti sarcini de lucru noi sau chiar o oferta de colaborare pe termen lung. Analizeaza pe indelete despre ce este vorba si nu te grabi sa accepti prea repede. Exista riscul sa pierzi din vedere detalii importante, cum ar fi responsabilitati majore care te depasesc din start. Rezerva-ti momente pentru odihna si munceste atat cat poti. Organismul tau are nevoie de liniste, relaxare si dozarea eforturilor.
Leu
Inceputul lunii anunta multe treburi gospodaresti care se vor desfasura pe o lunga perioada de timp de acum incolo. Vei putea rezolva reparatii care treneaza de multa vreme si curatenii majore. De asemenea vor fi favorizate vizitele la rude si in locurile natale. Pe de alta parte exista si posibilitatea aparitiei unor conflicte cu membrii familiei, de aceea fii prudent. In domeniul profesional se vor relua discutii si activitati care necesita lamuriri, imbunatatiri sau chiar reluarea in totalitate a unor sarcini de lucru. Relatiile colegiale devin tensionate, din cauza faptului ca mentalul va fi destul de rascolit la modul general. Indeplineste-ti corect si la timp treburile de serviciu si bazeaza-te mai mult pe fortele tale. Ţi se vor deschide oportunitati noi la locul de munca, insa e nevoie de rabdare, toleranta si incredere si tine. In preajma datei de 24 Ianuarie sunt momente favorabile pentru a renunta la o etapa de viata care si-a epuizat experientele pentru tine. Alcatuieste-ti planuri noi!
Fecioara
Se contureaza calatorii pe distante scurte, fie pentru a rezolva diverse chestiuni personale, fie in scop profesional, fie pentru studii. Pe de alta parte, mentalul devine alert si de aici comunicarea va avea mult de suferit. Fii prudent, controleaza-ti gandurile si felul in care vorbesti cu ceilalti. Unora s-ar putea sa li se para ca folosesti un ton prea agresiv intr-un context care necesita blandete, toleranta si bunavointa. Relatiile sentimentale intra intr-un con de umbra. Asta inseamna ca se pot ivi discutii aprinse sau se pot relua situatii care s-au mai petrecut undeva, candva, dar care au ramas nelamurite sau nerezolvate pe deplin. Abordeaza totul cu inima deschisa si ai incredere ca totul se va rezolva in favoarea ta. Sunt sanse sa te indragostesti si sa te ocupi mai mult de hobby-uri. Dupa 20 ale lunii se contureaza aspecte bune la locul de munca. Poti demara actiuni profesionale noi, te poti implica intr-un proiect pe termen lung sau conditiile de munca se vor schimba in bine. Evita sa te afunzi in munca!
Balanta
Inca din primele zile ale lunii vor aparea cheltuieli personale majore. Esti vulnerabil la insistentele altora, astfel ca exista riscul sa te lasi influentat de sfaturi si indemnuri nepotrivite tie. Rezuma-te la strictul necesar si lasa planurile de investitii pentru o alta perioada. In segmentul familial se vor relua discutii pe teme patrimoniale vechi. Se recomanda prudenta, intrucat sunt posibile conflicte, decizii grabite si fiecare sa actioneze dupa bunul plac. Situatia in plan domestic se va imbunatati vizibil dupa 25 Ianuarie. Relatiile cu prietenii si sustinatorii din domeniul socio-profesional se vor modifica, in sensul ca unele dintre aceste relatii se vor finaliza destul de zgomotos. Detaseaza-te de persoanele care pana nu demult iti acordau sprijin si le considerai de incredere! Se face loc in viata ta pentru alte personaje, mult mai folositoare tie in etapa actuala de viata. Sanatatea este vulnerabila in continuare si pot reveni unele afectiuni care te-au mai necajit la inceputul toamnei 2015.
Scorpion
Din primele zile ale lunii ar fi bine sa-ti disciplinezi gandurile si sa-ti alcatuiesti un program cotidian, astfel incat sa rezolvi treburile prioritare corect si la timp. Sunt posibile distorsiuni mentale, discutii aprinse si sarcini profesionale care au ramas restante si care vor trebui rezolvate urgent. Relatiile cu ceilalti se vor desfasura anevoios in intervalul 05 – 25 Ianuarie, de aceea fii prudent si nu te lasa impresionat de ifosele sau pretentiile colegilor sau prietenilor. Calatoriile pe distante scurte se vor accentua, fie in scop turistic, in vizita la rude, fie in scop profesional. Vei fi preocupat mai mult de segmentul domestic, avand sanse deosebite de a pune la punct activitati comune cu membrii familiei. Ai putea imbunatati conditiile locative sau cumpara, dupa 25 Ianuarie, niscai obiecte necesare traiului cotidian. La loul de munca se epuizeaza o etapa neplacuta, se inchide un capitol, dar, in fundal va persista o teama greu de definit. Se recomanda prudenta in continuare si dozarea eforturilor.
Sagetator
Segmentul financiar este o prioritate pe tot parcursul lunii Ianuarie, in sensul ca nemultumirile si temerile privitoare la veniturile tale sunt accentuate. Este posibil sa primesti sume de bani restante de la serviciu, schimbarea conditiilor de munca sau restrangerea activitatii profesionale. In umbra se tes conflicte pe termen lung la locul de munca, de aceea fii prudent si implicat corespunzator in ceea ce ai de facut. Pe de alta parte, sanatatea devine vulnerabila pe zonele sistemului uro-genital. Exista riscul sa te afunzi in diverse treburi cotidiene si sa uiti sa te odihnesti sau sa te ingrijesti corespunzator. Dupa 24 Ianuarie sunt sanse de rezolvare financiara. Fie se amelioreaza situatia la locul de munca si iti primesti drepturile salariale conform eforturilor depuse, fie apare o varianta de colaborare care promite bani, bunuri sau favoruri pe termen lung. Evita cheltuielile nefondate si investitiile! Reformuleaza sistemul valorilor personale si morale dupa care te ghidezi in viata.
Capricorn
Luna Ianuarie iti aduce posibilitatea minunata de a-ti reformula planurile de viata, de a-ti schimba atitudinea si felul de a relationa cu ceilalti. Cu toate ca starile tale de spirit vor oscila mult, in fundal, tu cu tine vei reusi sa-ti orietenzi atentia si eforturile spre imbunatatirea calitatii vietii tale. Fii intelegator si tolerant cu ceilalti, pentru ca la fel vor fi si acestia cu tine. Bine ar fi sa vorbesti putin in perioada 05 – 25 Ianuarie, sa-ti alegi cuvintele si gesturile cu grija, deoarece gandirea si comunicarea sunt distorsionate. Este posibil, fara sa-ti dai seama, sa strici relatii si situatii bune. Financiar sunt aspecte favorabile, dar dupa 25 Ianuarie. De aceea ar fi bine sa cheltuiesti strictul necesar si sa folosesti doar cat si ce iti trebuie. Nu se recomanda investitii pe termen lung. Relatiile cu prietenii devin provocatoare. Se pot declansa conflicte, greu de inteles si ameliorat. Fereste-te de persoanele pe care le simti insistente sau profitoare!
Varsator
Esti predispus la izolare in prima parte a lunii Ianuarie. De fapt este o perioada binevenita in care poti face bilanturi personale si profesionale. Ar fi bine sa-ti reformulezi anumite valori morale si spirituale. De mare folos iti sunt vizitele in locuri sfinte, dialogurile cu persoane erudite, dar si cu cei dragi si de incredere. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului osos si articular, fiind nevoie de ingrijiri de specialitate. Foloseste si remedii naturiste! Pe cat posibil evita analizele, consultatiile medicale si interventiile chirurgicale in perioada 09 – 11 Ianuarie, pentru ca exista un risc crescut de erori privitoare la diagnostic si tratament. Odihna, somnul suficient, muzica de relaxare, plimbarile in aer liber iti sunt de mare ajutor. In domeniul profesional incepe o perioada de conflicte cu sefii si autoritatile in general. Fii prudent si tine-ti firea! Esti subiectiv in aprecieri si decizii. Calmul si toleranta sunt binevenite in aceasta perioada.
Pesti
Anturajul socio-profesional se va schimba radical pe parcursul lunii Ianuarie. Sunt posibile discutii aprinse cu prietenii si colegii de munca, insa este sezonul dialogurilor surde. Una se gandeste, alta se vorbeste si cu totul altceva se intelege. Vei avea senzatia ca fiecare vorbeste o alta limba si pe undeva asa si este. Subiectivismul si emotiile predomina atmosfera lunii, de aceea fii prudent si nu te baza pe spusele altora. Ar fi bine sa renunti la persoanele care te necajesc frecvent sau la cele care s-au dovedit neserioase. Şi totusi, dupa 25 Ianuarie vei sti foarte clar cine iti este cu adevarat loial si cine doar profita de pe urma ta. A doua parte a lunii esti predispus la izolare, meditatii interioare, o retragere temporara din prim-planul cotidian. Foloseste aceasta perioada pentru a-ti revizui planurile de viata si relatiile. Ingrijeste-ti sanatatea si fii cat mai corect si discret la locul de munca!

Berbec 

Debutul anului iti aduce multe schimbari in plan profesional. Se pare ca unele relatii cu persoane care te-au sustinut pana acum in demersurile tale de la locul de munca se vor reconfigura, daca nu chiar se vor termina. Discutiile cu sefii, cu autoritatile in general vor fi frecvente si de mare folos pentru viitorul tau parcurs socio-profesional. Fii rabdator, atent la ce ti se spune si evita reactiile sub impulsurile de moment. Vor exista persoane in preajma ta care te vor sustine in chip minunat, dar depinde numai de tine cum vei gestiona lucrurile. Noutatile de la locul de munca vor veni mai repede decat preconizezi tu sau decat poti tine pasul cu ele. Dupa 24 Ianuarie vei deslusi noul traseu profesional pe care ar fi bine sa-l urmezi. De evitat cheltuielile majore! In plan sentimental se inchide definitiv o etapa, oferindu-ti posibilitatea sa te orietenzi spre alte aventuri amoroase care isi asteapta randul.

Taur 

Relatiile parteneriale se anima din 04 Ianuarie, semn ca ar fi bine sa te gandesti pe indelete atat la relatia cu partenerul de viata, cat si la relatiile de colaborare profesionala. Unele dintre aceste relatii necesita reconfigurari, discutii pe baza actiunilor comune si decizii privitoare la bunul mers al relatiei. Posibil ca se contureze finaluri, bine fiind sa lasi lucrurile sa-si urmeze cursul firesc. Mentalul este agitat si gandurile sunt greu de disciplinat. Depune eforturi sa gandesti pozitiv si sa vezi partea plina a paharului vietii tale. Sunt multe lucruri si situatii frumoase in preajma ta, dar pe care le neglijezi, din cauza temerilor bine ascunse. Relatiile cu strainatatea se imbunatatesc dupa 24 Ianuarie, astfel ca poti planifica o calatorie indepartata sau studii si cercetari in care sa fie implicati si colaboratori din alte tari. De asemenea te poti angrena in programe de instruire personala sau profesionala care-ti vor aduce beneficii la momentul potrivit. 

Gemeni 

Inca din primele zile ale lunii se contureaza multa activitate profesionala, sarcini de lucru care trebuie rezolvate rapid si relatii colegiale destul de tensionate. Fii prudent, ocupa-te mai mult de indatoririle tale si ofera-ti ajutorul numai la cererea expresa a celorlalti. Va aparea tendinta de a munci peste masura, riscand astfel sa obosesti sau sa gafezi serios. Alterneaza orele de munca cu cele de odihna si nu-ti depasi limitele personale si profesionale. Segmentul financiar este supus unor mari fluctuatii, de aceea cheltuieste cu masura. De avut in vedere achitarea datoriilor, de genul facturi, taxe, servicii, fiind o perioada in care foarte usor se pot produce incurcaturi in acte, pierderi sau chiar fraude. Dupa 24 Ianuarie vor aparea imbunatatiri in plan financiar de la si prin altii. A doua parte a lunii este favorabila invatarii si schimbului de informatii, dar si pentru activitati culturale. De mare folos ti-ar fi participarea la cursuri, seminarii, ateliere sau vizitele la targuri si expozitii de sezon. 

Rac 

Relatiile parteneriale si colaborarile sunt activate pe tot parcursul lunii. Este o perioada buna pentru a pune la punct detalii, actiuni comune, a lamuri animozitati sau a definitiva o colaborare care nu-ti mai prieste. Nu te lasa impresionat de spusele celorlalti si sustine-ti punctele de vedere. Ai suficienta forta pentru a aduce lucrurile pe fagasul dorit de tine. Chiar daca unele chestiuni ies altfel decat ai preconizat tu, ai incredere ca Universul stie mai bine ce iti trebuie acum si lasa-te in voia lui. Este posibil sa primesti sarcini de lucru noi sau chiar o oferta de colaborare pe termen lung. Analizeaza pe indelete despre ce este vorba si nu te grabi sa accepti prea repede. Exista riscul sa pierzi din vedere detalii importante, cum ar fi responsabilitati majore care te depasesc din start. Rezerva-ti momente pentru odihna si munceste atat cat poti. Organismul tau are nevoie de liniste, relaxare si dozarea eforturilor.

Leu 

Inceputul lunii anunta multe treburi gospodaresti care se vor desfasura pe o lunga perioada de timp de acum incolo. Vei putea rezolva reparatii care treneaza de multa vreme si curatenii majore. De asemenea vor fi favorizate vizitele la rude si in locurile natale. Pe de alta parte exista si posibilitatea aparitiei unor conflicte cu membrii familiei, de aceea fii prudent. In domeniul profesional se vor relua discutii si activitati care necesita lamuriri, imbunatatiri sau chiar reluarea in totalitate a unor sarcini de lucru. Relatiile colegiale devin tensionate, din cauza faptului ca mentalul va fi destul de rascolit la modul general. Indeplineste-ti corect si la timp treburile de serviciu si bazeaza-te mai mult pe fortele tale. Ţi se vor deschide oportunitati noi la locul de munca, insa e nevoie de rabdare, toleranta si incredere si tine. In preajma datei de 24 Ianuarie sunt momente favorabile pentru a renunta la o etapa de viata care si-a epuizat experientele pentru tine. Alcatuieste-ti planuri noi!

Fecioara 

Se contureaza calatorii pe distante scurte, fie pentru a rezolva diverse chestiuni personale, fie in scop profesional, fie pentru studii. Pe de alta parte, mentalul devine alert si de aici comunicarea va avea mult de suferit. Fii prudent, controleaza-ti gandurile si felul in care vorbesti cu ceilalti. Unora s-ar putea sa li se para ca folosesti un ton prea agresiv intr-un context care necesita blandete, toleranta si bunavointa. Relatiile sentimentale intra intr-un con de umbra. Asta inseamna ca se pot ivi discutii aprinse sau se pot relua situatii care s-au mai petrecut undeva, candva, dar care au ramas nelamurite sau nerezolvate pe deplin. Abordeaza totul cu inima deschisa si ai incredere ca totul se va rezolva in favoarea ta. Sunt sanse sa te indragostesti si sa te ocupi mai mult de hobby-uri. Dupa 20 ale lunii se contureaza aspecte bune la locul de munca. Poti demara actiuni profesionale noi, te poti implica intr-un proiect pe termen lung sau conditiile de munca se vor schimba in bine. Evita sa te afunzi in munca!

Balanta 

Inca din primele zile ale lunii vor aparea cheltuieli personale majore. Esti vulnerabil la insistentele altora, astfel ca exista riscul sa te lasi influentat de sfaturi si indemnuri nepotrivite tie. Rezuma-te la strictul necesar si lasa planurile de investitii pentru o alta perioada. In segmentul familial se vor relua discutii pe teme patrimoniale vechi. Se recomanda prudenta, intrucat sunt posibile conflicte, decizii grabite si fiecare sa actioneze dupa bunul plac. Situatia in plan domestic se va imbunatati vizibil dupa 25 Ianuarie. Relatiile cu prietenii si sustinatorii din domeniul socio-profesional se vor modifica, in sensul ca unele dintre aceste relatii se vor finaliza destul de zgomotos. Detaseaza-te de persoanele care pana nu demult iti acordau sprijin si le considerai de incredere! Se face loc in viata ta pentru alte personaje, mult mai folositoare tie in etapa actuala de viata. Sanatatea este vulnerabila in continuare si pot reveni unele afectiuni care te-au mai necajit la inceputul toamnei 2015. 

Scorpion 

Din primele zile ale lunii ar fi bine sa-ti disciplinezi gandurile si sa-ti alcatuiesti un program cotidian, astfel incat sa rezolvi treburile prioritare corect si la timp. Sunt posibile distorsiuni mentale, discutii aprinse si sarcini profesionale care au ramas restante si care vor trebui rezolvate urgent. Relatiile cu ceilalti se vor desfasura anevoios in intervalul 05 – 25 Ianuarie, de aceea fii prudent si nu te lasa impresionat de ifosele sau pretentiile colegilor sau prietenilor. Calatoriile pe distante scurte se vor accentua, fie in scop turistic, in vizita la rude, fie in scop profesional. Vei fi preocupat mai mult de segmentul domestic, avand sanse deosebite de a pune la punct activitati comune cu membrii familiei. Ai putea imbunatati conditiile locative sau cumpara, dupa 25 Ianuarie, niscai obiecte necesare traiului cotidian. La loul de munca se epuizeaza o etapa neplacuta, se inchide un capitol, dar, in fundal va persista o teama greu de definit. Se recomanda prudenta in continuare si dozarea eforturilor.

Sagetator 

Segmentul financiar este o prioritate pe tot parcursul lunii Ianuarie, in sensul ca nemultumirile si temerile privitoare la veniturile tale sunt accentuate. Este posibil sa primesti sume de bani restante de la serviciu, schimbarea conditiilor de munca sau restrangerea activitatii profesionale. In umbra se tes conflicte pe termen lung la locul de munca, de aceea fii prudent si implicat corespunzator in ceea ce ai de facut. Pe de alta parte, sanatatea devine vulnerabila pe zonele sistemului uro-genital. Exista riscul sa te afunzi in diverse treburi cotidiene si sa uiti sa te odihnesti sau sa te ingrijesti corespunzator. Dupa 24 Ianuarie sunt sanse de rezolvare financiara. Fie se amelioreaza situatia la locul de munca si iti primesti drepturile salariale conform eforturilor depuse, fie apare o varianta de colaborare care promite bani, bunuri sau favoruri pe termen lung. Evita cheltuielile nefondate si investitiile! Reformuleaza sistemul valorilor personale si morale dupa care te ghidezi in viata.

Capricorn 

Luna Ianuarie iti aduce posibilitatea minunata de a-ti reformula planurile de viata, de a-ti schimba atitudinea si felul de a relationa cu ceilalti. Cu toate ca starile tale de spirit vor oscila mult, in fundal, tu cu tine vei reusi sa-ti orietenzi atentia si eforturile spre imbunatatirea calitatii vietii tale. Fii intelegator si tolerant cu ceilalti, pentru ca la fel vor fi si acestia cu tine. Bine ar fi sa vorbesti putin in perioada 05 – 25 Ianuarie, sa-ti alegi cuvintele si gesturile cu grija, deoarece gandirea si comunicarea sunt distorsionate. Este posibil, fara sa-ti dai seama, sa strici relatii si situatii bune. Financiar sunt aspecte favorabile, dar dupa 25 Ianuarie. De aceea ar fi bine sa cheltuiesti strictul necesar si sa folosesti doar cat si ce iti trebuie. Nu se recomanda investitii pe termen lung. Relatiile cu prietenii devin provocatoare. Se pot declansa conflicte, greu de inteles si ameliorat. Fereste-te de persoanele pe care le simti insistente sau profitoare!

Varsator 

Esti predispus la izolare in prima parte a lunii Ianuarie. De fapt este o perioada binevenita in care poti face bilanturi personale si profesionale. Ar fi bine sa-ti reformulezi anumite valori morale si spirituale. De mare folos iti sunt vizitele in locuri sfinte, dialogurile cu persoane erudite, dar si cu cei dragi si de incredere. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului osos si articular, fiind nevoie de ingrijiri de specialitate. Foloseste si remedii naturiste! Pe cat posibil evita analizele, consultatiile medicale si interventiile chirurgicale in perioada 09 – 11 Ianuarie, pentru ca exista un risc crescut de erori privitoare la diagnostic si tratament. Odihna, somnul suficient, muzica de relaxare, plimbarile in aer liber iti sunt de mare ajutor. In domeniul profesional incepe o perioada de conflicte cu sefii si autoritatile in general. Fii prudent si tine-ti firea! Esti subiectiv in aprecieri si decizii. Calmul si toleranta sunt binevenite in aceasta perioada.  

Pesti 

Anturajul socio-profesional se va schimba radical pe parcursul lunii Ianuarie. Sunt posibile discutii aprinse cu prietenii si colegii de munca, insa este sezonul dialogurilor surde. Una se gandeste, alta se vorbeste si cu totul altceva se intelege. Vei avea senzatia ca fiecare vorbeste o alta limba si pe undeva asa si este. Subiectivismul si emotiile predomina atmosfera lunii, de aceea fii prudent si nu te baza pe spusele altora. Ar fi bine sa renunti la persoanele care te necajesc frecvent sau la cele care s-au dovedit neserioase. Şi totusi, dupa 25 Ianuarie vei sti foarte clar cine iti este cu adevarat loial si cine doar profita de pe urma ta. A doua parte a lunii esti predispus la izolare, meditatii interioare, o retragere temporara din prim-planul cotidian. Foloseste aceasta perioada pentru a-ti revizui planurile de viata si relatiile. Ingrijeste-ti sanatatea si fii cat mai corect si discret la locul de munca!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies