Trei ingrediente pentru detoxifierea pielii! Incearca si tu

Trei ingrediente pentru detoxifierea pielii! Incearca si tu
Trei ingrediente pentru detoxifierea pielii! Incearca si tu

La inceput de an vrei sa-ti dai un restart. Sa o iei de la zero, ocolind obiceiurile proaste si adoptand un mod de viata mai sanatos. Poate ca primul lucru pe care il vei face in 2016 va fi sa urmezi un regim detoxifiant.

1. Carbunele. Carbunele este foarte absorbant, preluand murdaria asezata in pori. Il gasesti in destule demachiante, dar pentru a functiona trebuie lasat pe ten un minut. Astfel, fie lasi demachiantul sa actioneze macar 60 de secunde, fie folosesti o masca de fata cu acest ingredient.

2. Argila este deseori o inlocuitoare a carbunelui, avand aceleasi proprietati ca si el. Spre deosebire de carbune, insa, argila nu-ti lasa tenul la fel de uscat.

Alege masti de fata cu argila si uleiuri vegetale.

3. Algele. Acestea stimuleaza circulatia sangelui suficient de mult pentru a reda stralucirea pierduta. Nu curata la fel de bine tenul ca argila sau carbunele, dar le vei gasi deseori impreuna. Algele contin foarte multi antioxidanti si sunt bogate in minerale detoxifiante.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa: frunzaverde.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies