Bea asta si reduci tesutul adipos, detoxifiezi organismul si slabesti

Bea asta si reduci tesutul adipos, detoxifiezi organismul si slabesti
Bea asta si reduci tesutul adipos, detoxifiezi organismul si slabesti

Reteta de mai jos este perfecta daca vrei sa detoxifiezi organismul si sa slabesti. Tot ce trebuie sa faci este sa iti prepari un ceai din seminte de chimion, fenicul si coriandru - cate o jumatate de lingurita din fiecare.

Semintele se infuzeaza 10 minute in 4 cesti de apa clocotita. Acest ceai se strecoara si se bea de mai multe ori pe zi. Seminte de chimion reduc tesutul adipos din organism si colesterolulul si ajuta astfel la pierderea in greutate. Semintele de coriandru ajuta la eliminarea excesului de apa din organism, iar cele de fenicul sunt bogate in fibre care ajuta la reglarea greutatii corporale.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Rețeta lui chef Ștefan Popescu de ruladă: „Ce faci când afară plouă? Îți îndulcești ziua cu o ruladă pufoasă și plină de cremă fină.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

A lovit-o sau nu Alin Oprea pe Larisa Uță. Fosta lui soție face mărturisiri printre lacrimi: „Era foarte beat”

Larisa Uță, despre momentul în care a venit acasă și a găsit toate pozele cu fața în jos: „M-am gândit că mama atunci când șterge pe acolo, la 70 de ani, distruge tot.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies