Cum sa faci cea mai buna supa crema de fasole boabe!

Cum sa faci cea mai buna supa crema de fasole boabe!
Cum sa faci cea mai buna supa crema de fasole boabe!

Este genul acela de supa cu gust uluitor, din cele mai banale ingrediente. Totul sta in secretele prepararii.

 

Ingrediente necesare
– Doua cepe albe si doua cepe rosii
– Trei-patru morcovi
– O telina cat pumbul
– 500 de grame de fasole boabe fierte
– 3-4 linguri de ulei
– Doi catei de usturoi
– Sucul de la jumatate de lamaie
– Doua linguri de smantana
– Un pahar mic de lapte
– Un
galbenus
– O legatura mare de patrunjel
– Sare si piper.
Prepararea supei crema de fasole
→ Toaca ceapa, morcovul, telina si usturoiul si pune totul la calit, cu putin ulei si putina sare, vreo 15 minute. Rastoarna legumele intr-o oala si adauga 1,5 litri de apa clocotita. Cand reincepe sa fiarba, pune si fasolea.
→ Daca folosesti fasole fiarta in casa, stinge legumele cu o parte din ultima apa in care a fiert fasolea.
→ Cand totul este foarte bine fiert potriveste de sare si piper si pune cotoarele de la patrunjel tocate mare si mai fierbe inca cateva minute.
→ Transforma totul in crema cu un blender vertical.
Potriveste supa de consistenta care iti place si daca este prea groasa, adauga apa, daca este subtire (putin probabil), mai lasa supa sa fiarba cateva minute.
→ Amesteca galbenusul de ou cu smantana, subtiaza cu lapte si rastoarna totul in oala cu supa. Lasa supa sa mai traga un clocot scurt, da deoparte.
→ Adauga sucul de lamaie si patrunjelul tocat.

Ingrediente necesare

– Doua cepe albe si doua cepe rosii
– Trei-patru morcovi
– O telina cat pumbul
– 500 de grame de fasole boabe fierte
– 3-4 linguri de ulei
– Doi catei de usturoi
– Sucul de la jumatate de lamaie
– Doua linguri de smantana
– Un pahar mic de lapte
– Un galbenus
– O legatura mare de patrunjel
– Sare si piper.



Prepararea supei crema de fasole

→ Toaca ceapa, morcovul, telina si usturoiul si pune totul la calit, cu putin ulei si putina sare, vreo 15 minute. Rastoarna legumele intr-o oala si adauga 1,5 litri de apa clocotita. Cand reincepe sa fiarba, pune si fasolea.

→ Daca folosesti fasole fiarta in casa, stinge legumele cu o parte din ultima apa in care a fiert fasolea.


→ Cand totul este foarte bine fiert potriveste de sare si piper si pune cotoarele de la patrunjel tocate mare si mai fierbe inca cateva minute.

→ Transforma totul in crema cu un blender vertical. Potriveste supa de consistenta care iti place si daca este prea groasa, adauga apa, daca este subtire (putin probabil), mai lasa supa sa fiarba cateva minute.

→ Amesteca galbenusul de ou cu smantana, subtiaza cu lapte si rastoarna totul in oala cu supa.
Lasa supa sa mai traga un clocot scurt, da deoparte.

→ Adauga sucul de lamaie si patrunjelul tocat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sursa

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies