Descoperirea care va schimba modul in care privesti branza

Descoperirea care va schimba modul in care privesti branza
Descoperirea care va schimba modul in care privesti branza

Branza este cel mai nou aliment-anticancer, au descoperit oamenii de stiinta. Potrivit acestora, gratie unui conservant natural pe care il contine, branza lupta cu nu mai putin de 30 de tipuri de cancer.

Conform unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Michigan, publicat in Journal of Antimicrobial Chemotherapy, nizina, fara gust si culoare, care se gaseste in mod natural in tipuri de branza ca Brie, Camembert, Cheddar si nu numai, nu doar ca imbunatateste sanatatea orala (luptand cu paradontoza), dar are capacitatea de a micsora tumorile.

Testele pe cobai suferinzi de cancer au aratat ca, dupa numai noua saptamani, nizina a exterminat 70- 80% din celulele canceroase, relateaza ziare.com,

care citeaza Medical Daily. In plus, mai arata studiul, nizina poate extermina si bacteria MRSA (aflata in spitale), rezistenta la antibiotic, o bacterie care cauzeaza infectii ce se pot dovedi mortale. In viitor, nizina s-ar putea folosi in concentratie mare in cocteiluri pe baza de lapte, ca tratamentpentru oameni.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa: secretele.com



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Larisa Uță, despre momentul în care a venit acasă și a găsit toate pozele cu fața în jos: „M-am gândit că mama atunci când șterge pe acolo, la 70 de ani, distruge tot.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Cum prepară Cristina Șișcanu omleta fără ulei? „Hai să facem un mic dejun. Arată super.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies