Cum slabesti cu Cafea Verde

Cum slabesti cu Cafea Verde
Cum slabesti cu Cafea Verde

Nutritionistii recomanda boabele de cafea verde in curele de slabire pentru rolul acestora de stimulent in arderea grasimilor si impedicarea formarii unor depozite noi si nocive de grasime.

Cafeaua neprajita,( cafea verde) stimuleaza pierdere a kilogramelor in plus intr-un mod natural si sanatos fara a apela la o dieta stricta.

Acidul clorogenic care se gaseste in acest tip de cafea stimuleaza arderea grasimilor si reduce activ absorbtia de zahar.

Cafeaua verde este o cafea cruda, neprocesata si neprajita cu o aroma mai intensa. De cele mai multe ori gustul cafelei verzi este comparat mai mult cu un ceai decat cu cel al cafelei clasice.

Acest tip de cafea difera de cea clasica nu doar prin gust, ci si prin continutului bogat de acid clorogenic care are proprietati curative si benefice asupra intregului organism.

Prin procesul de prajire, boabele crude de cafea isi pierd acidul clorogenic si proprietatile de ardere a grasimii.

O singura cana de cafea verde aprovizioneaza organismul uman cu o cantitate de antioxidanti de care acesta are nevoie pentru a lupta impotriva unor afectiuni metabolice, probleme cardiace, crestere in greutate, afectiuni hepatice, etc.

Cum ajuta cafeaua verde la pierderea kilogramelor in plus

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Studii de specialitate au demonstrat faptul ca 400mg de extract de boabe de cafea verde administrate cu cel putin 30 de minute inainte de micul dejun pe o perioada de 2 saptamani ajuta la arderea grasimilor si pierderea a aproximativ 2kg in 14 zile, fara nici o alta schimbare de dieta sau stil de viata.

In plus, cafeaua verde:

1. Ajuta la reglarea metabolismului. Cafeaua verde actioneaza ca agent tonic in eliminarea kilogramelor in plus si contribuie activ la arderea grasimilor. Reduce absorbtia de zahar si inhiba aportul de glucoza in intestine. Cafeaua verde grabeste procesul de ardere a grasimilor si astfel este un aliat de nadejde al persoanelor care doresc sa piarda din greutate prin activitati sportive si ore la sala.

2. Acidul clorogenic care se gaseste in cafeaua verde are rol de a stabiliza nivelul de zahar din sange si lupta impotriva radicalilor liberi care ataca activ organismul.

Inhiba senzatia de foame si stimuleaza activ pierderea kilogramelor prin inlaturarea grasimii. Stopeaza formarea unor noi depozite de grasime si ajuta la mentinerea greutatii dorite.

3.

Acizii benefici care se gasesc in cafeaua verde (dicaffeoilquinic si caffeoilquinic) sunt foarte rapid si usor de absorbit de catre organism si au rol de a stabiliza nivelul de zahar din sange.

Cafeaua verde impreuna cu un regim sanatos si un stil de viata activ ajuta la pierderea a 200g-500g  pe zi.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies