Taratele de grau fac minuni pentru organismul nostru. Acestea sunt indicate in curele de slabire, insa ajuta organismul si in multe afectiuni.
Administrare
– Pulbere de tarate: cate 1-2 linguri – se pot adauga la mancare de 3-5 ori pe zi.
– Apa de tarate: mai putin eficienta in obezitate, dar utila pentru anemii si boli nervoase. Se pun 3-4 linguri de tarate in 2 litri de apa si a doua zi se consuma apa.
Se poate, de asemenea, folosi grau incoltit in loc de paine, mai ales pentru combaterea obezitatii.
Pune tarate praf in ciorbe, ceai sau orice alt lichid, principalul este sa nu aiba temperaturi mai mari de 40 grade, ca sa nu distruga vitaminele. Este bine ca orice om sa consume cel putin cate 1 lingurita de 3 ori pe zi, chiar daca are o greutate normala si daca este perfect sanatos.
Pentru a slabi mai repede se va consuma, pe langa tarate, si cate o cana de apa calda inaintea fiecarei mese. Aceasta poate fi si un ceai verde. Ceaiul sau apa calda luata cu 10-15 minute inaintea meselor va face sa se dilueze sucurile gastrice existente in stomac, care vor contribui la digerarea mai inceata a alimentelor consumate si prin aceasta se obtine disparitia senzatiei de foame. In plus, alimentele vor sta mai mult timp in stomac si vor fi eliminate multe dintre ele aproape nedigerate, pentru ca sucurile gastrice care ar trebui sa le digere sunt diluate si
REGULA: Taratele de grau se vor consuma de fiecare data inaintea meselor
Sursa
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro