Nu stiai ca un simplu carbune medicinal poate face asta!

Nu stiai ca un simplu carbune medicinal poate face asta!
Nu stiai ca un simplu carbune medicinal poate face asta!

Despre carbunele medicinal se poate spune pe scurt ca este un medicament cu un pret acesibil, care indeparteaza probleme frecvente.

Calmeaza crizele de gastrita
Carbunele medicinal absoarbe acidul gastric din stomac si duce astfel la calmarea crizelor de gastrita. In acest caz, carbunele medicinal poate fi luat atat preventiv, cat si atunci cand simti ca incepe o criza de gastrita. Il poti lua sub forma de pastila sau pulbere, dizolvata intr-un pahar cu apa.

Alunga halena

Daca ai probleme cu respiratia urat mirositoare cauzata de alimentele care au fermentat in stomac, un carbune medicinal poate salva situatia.

Atunci cand simti ca respiratia ta are un miros greu, inghite o pastila de carbune medicinal cu un pahar cu apa, iar in aproximativ 15 minute vei scapa de problema.
De asemenea, o alta metoda la indemana pentru indepartarea halenei este urmatoarea: umezeste-ti degetele, inmoaie-le in pulbere de carbune si maseaza-ti limba si obrajii cu aceasta. Efectul va fi imediat.

Previne si combate flatulenta
Desi gazele sunt un lucru normal si necesar, exista si cazuri cand acestea apar foarte des si sunt greu de controlat, creand momente extrem de jenante.
Pentru a preveni flatulenta in exces poti lua preventiv un carbune medicinal inainte sau dupa o masa in care consumi alimente cum ar fi fasole, mazare, soia, linte, ceapa, varza, mere, prune uscate, nuci sau stafide.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies