Ouale-jumari nu trebuie gatite prea mult, ci trebuie sa aiba o textura usoara si cremoasa.
Secretul unor oua-jumari perfecte este smantana. Multe persoane adauga lapte inainte de a pune ouale in tigaie, insa smantana isi face treaba mult mai bine.
Ai nevoie de o lingura de smanatana pentru fiecare ou pe care il folosesti.
Intai, bate ouale intr-un vas si adauga apoi smantana si condimentele. Pune-le intr-o tigaie in care ai pus unt din plin, cam doua linguri.
Ia-le de pe foc exact inainte sa devina prea uscate.
Sursa
Secretul unor oua-jumari perfecte este smantana. Multe persoane adauga lapte inainte de a pune ouale in tigaie, insa smantana isi face treaba mult mai bine.
Ai nevoie de o lingura de smanatana pentru fiecare ou pe care il folosesti.
Intai, bate ouale intr-un vas si adauga apoi smantana si condimentele.
Pune-le intr-o tigaie in care ai pus unt din plin, cam doua linguri. Ia-le de pe foc exact inainte sa devina prea uscate.
Sursa Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro