Ce sa mananci seara ca sa slabesti 1,5 kilograme pana dimineata

Ce sa mananci seara ca sa slabesti 1,5 kilograme pana dimineata
Ce sa mananci seara ca sa slabesti 1,5 kilograme pana dimineata

Lupta cu kilogramele in plus este destul de greu de dus, mai ales in cazul persoanelor care au un program destul de incarcat si au nevoie de un aport caloric destul de mare atunci pentru a trece peste stresul de pe parcursul unei zile intregi.

Astfel, fiecare persoana trebuie sa aiba minim 3 mese pe zi si maxim sase.

Prima masa trebuie sa aiba loc la primele ore ale diminetii, cand puteti manca absolut orice. Celelalte mese trebuie sa aiba loc la intervale de cate trei ore si trebuie evitate pe cat posibil grasimile saturate si alimentele bogate in carbohidrati. Insa, cina care trebuie sa aiba loc la ora 18, cel tarziu, trebuie sa fie formata din combinatii intre urmatoarele alimente:

Rosii, peste, carne de pui, cereale integrale, fasole verde, alune, fistic, usturoi, ceapa verde, ceapa rosie, ghimbir, cartofi dulci, sparanghel, porumb

fiert, linte sau salata verde.

Oricare dintre aceste alimente vor asigura o ardere mult mai intensa pe timpul noptii in intregul organism iar dupa un somn de minim 6 ore, maxim 8 ore, va veti trezi cu maxim 1,5 kilograme mai usor.

Secretul consta insa in combinarea alimentelor mentionate mai sus. Astfel, trebuie combinate alimentele proteice cu cele fibroase si cele bogate in carbohidrati, in cantitati egale iar o portie trebuie sa cantareasca maxim 350 de grame.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Sursa: secretele.com



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies