Masca cu bicarbonat care iti schimba radical tenul

Masca cu bicarbonat care iti schimba radical tenul
Masca cu bicarbonat care iti schimba radical tenul

Bicarbonatul de sodiu ii confera acestei masti o serie de caracteristici uimitoare. Are efect exfoliant, indeparteaza stratul de celule de piele moarta si curata in profunzime pielea.

Modul de preparare a mastii faciale exfoliante:

Ingrediente:

• 4 linguri bicarbonat de sodiu

• 1 lingura de miere

• 2 lingurite de apa (sau mai putin, in functie de consistenta dorita)

Preparare:

1. Toarna bicarbonatul de sodiu intr-un recipient curat din sticla, apoi adauga peste el si mierea. Toarna treptat cantitati mici de apa si amesteca viguros pentru a obtine un amestec de consistenta unei paste groase.



2. Aplica pasta pe tenul curat, avand grija sa eviti zona ochilor si zona narilor. Lasa pasta sa se usuce pe piele timp de 10-15 minute. Pielea se va strange putin si este posibil sa simti o usoara furnicatura pe zona de aplicatie, ceea ce este perfect normal.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa: secretele.com



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cum prepară Cristina Șișcanu omleta fără ulei? „Hai să facem un mic dejun. Arată super.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Larisa Uță, despre momentele grele prin care a trecut: „Am avut atacuri de panică, atacuri de anxietate. Am intrat cu mașina în stâlp și m-am dus la muncă în 5 minute și am râs.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies