Cel mai eficient si natural remediu ca sa scapi de calcaiele crapate

Cel mai eficient si natural remediu ca sa scapi de calcaiele crapate
Cel mai eficient si natural remediu ca sa scapi de calcaiele crapate

Daca iti doresti sa scapi de aceasta problema, sa ai calcaie frumoase si netede, fara pielite care se agata de ciorapi, alege acest tratament. Este natural si ingredientul il gasesti cu siguranta in bucataria ta.

Uleiul de gatit! De masline, de floarea-soarelui, de avocado, de cocos, nici nu conteaza. Suna ciudat, dar rezultatele sunt foarte bune.

Trebuie doar sa inmoi picioarele in apa calduta (poti adauga si un emolient), foloseste o piatra ponce pentru a indeparta cat de bine poti pielea moarta si apoi aplica un strat generos de ulei. Acopera picioarele cu o pereche de sosete normale sau din acelea speciale de purtat peste noapte si dormi linistita.



Repeta procedeul in fiecare seara pana cand vei vedea rezultatele, nu ar trebui sa dureze mult timp. Daca doresti, poti aplica timp de 15 minute pe calcaie o masca din banana, avocado sau miere.

Banana si avocado nu trebuie decat sa le pisezi si eventual sa adaugi putina apa pentru omogenizare. Dupa cele 15 minute te speli si te stergi cu un prosop aspru. Mierea o poti dizolva in apa.
200 de grame la 3 litri de apa e cantitatea ideala. Tine picioarele 15-20 de minute in aceasta apa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa: secretele.com



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Paste cu sos pesto. Un gust absolut deosebit, atunci când sosul este pregătit direct în casă!

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Horoscop de weekend, 19-20 octombrie 2024: Zodia care o să îndure adevărate drame și greutăți. Această durere îi „pune capac”, ajungând în pragul disperării

Mini tort cu dulceață de vișine. Va impresiona și cel mai pretențios degustător!

Patrick și Bianca, apariție inedită pe Internet! Fotografia cu cei doi a adunat mii de aprecieri și comentarii de la fani: „Cel mai frumos cuplu al momentului”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies