Vrei sa devii PR sau specialist in vanzari? Iata ce ai de facut!

Vrei sa devii PR sau specialist in vanzari? Iata ce ai de facut!
Vrei sa devii PR sau specialist in vanzari? Iata ce ai de facut!

Creative Business Management te invita in weekendul 13-14 februarie sa participi la doua cursuri creative si utile.

Comunicare si relatii publice. Acest curs se adreseaza celor ce vor sa patrunda in lumea specialistilor din relatiile publice si sa se dezvolte profesional in aceasta directie. Trainerul cursului, Bianca Preda are o experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii si a coordonat o serie de campanii nationale si internationale. Este absolventa a Facultatii de Jurnalism si a Facultatii de Relatii Internationale si Studii Europene si a obtinut titlul de Master in Comunicare si Relatii Publice. 

Bianca ii va invata pe participanti cum se planifica o campanie de Relatii Publice, care sunt instrumentele de promovare potrivite in functie de tipul campaniei si cum se stabileste un buget eficient. Aplicatiile teoretice vor fi insotite de exercitii practice individuale si de grup, unde fiecare cursant va invata cum sa folosesca cele mai noi tactici si strategii, ce stau la baza campaniilor de Relatii Publice.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Curs intensiv de vanzari.

Aceasta sesiune se adreseaza celor ce vor sa transforme un raspuns negativ intr-o oprtunitate si vor sa-si depaseasca barierele emotionale ce apar in timpul desfasurarii unei vanzari. Predarea este dinamica si se vor folosi elemente multimedia, analogii si exercitii practice. La finalul celor doua zile participantii vor sti cum sa identifice nevoile clientilor, cum sa negocieze si cum sa construiasca loialitatea clientilor. Trainerul cursul va fi Bogdan Chelu. De aproximativ 10 ani, Bogdan a gestionat si consolidat echipe de vanzari la nivel national. 

Costul fiecarui curs este de 500 lei, insa, in luna februarie, cursantii vor beneficia de o reducere de 10%. Cei interesati pot obtine mai multe informatii si se pot inscrie la adresa de mail [email protected], pe site-ul Creative Business Management sau la numarul de telefon 0743.183.353.

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies