Aceste briose sunt delicioase si sunt gata in doar 20 de minute. O briosa are 250 de calorii.
Ingrediente
100g de margarina vegetala
85g zahar
150g faina
Jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu
Trei sferturi de lingurita de prafd e copt
25g pudra de cacao
130ml lapte de migdale
Pentru decor: 100g de ciocolata fara lapte
Mod de preparare
1.
Incalzeste cuptorul la 180 de grade. Pune margarina, zaharul si extracul de vanilie intr-o oala si incalzeste usor pana se topesc. Amesteca bine si apoi lasa la racit.
2. Adauga faina, bicarbonatul, praful de copt si pudra de cacao intr-un vas si combina.
3. Adauga apoi si amestecul de margarina si incorporeaza laptele in doua transe. Pune in formele de briose si coace timp de 15-20 de minute.
4. Pentru a decora, topeste ciocolata la bain-marie. Apoi presara pe briosele reci.
Sursa
Ingrediente
100g de margarina vegetala
85g zahar
150g faina
Jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu
Trei sferturi de lingurita de prafd e copt
25g pudra de cacao
130ml lapte de migdale
Pentru decor: 100g de ciocolata fara lapte
Mod de preparare
1.
Incalzeste cuptorul la 180 de grade. Pune margarina, zaharul si extracul de vanilie intr-o oala si incalzeste usor pana se topesc. Amesteca bine si apoi lasa la racit.
2. Adauga faina, bicarbonatul, praful de copt si pudra de cacao intr-un vas si combina.
3. Adauga apoi si amestecul de margarina si incorporeaza laptele in doua transe. Pune in formele de briose si coace timp de 15-20 de minute.
4. Pentru a decora, topeste ciocolata la bain-marie. Apoi presara pe briosele reci.
Sursa Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro