Cum stai cu nervii in functie de zodie? Vezi cum reactioneaza fiecare nativ in parte

Cum stai cu nervii in functie de zodie? Vezi cum reactioneaza fiecare nativ in parte
Cum stai cu nervii in functie de zodie? Vezi cum reactioneaza fiecare nativ in parte

Fiecare reactionam diferit atunci cand suntem nervosi, iar o mare influenta o au astrele. Vezi cum stai cu nervii in functie de zodie.

BERBEC

Berbecii se enervează extrem de uşor şi, aşa cum îi stă bine unei zodii de foc, iau pur şi simplu foc, lăsând totul să iasă afară. Deşi supărarea le trece repede, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, berbecii trebuie să-şi canalizeze aceste energii negative în scopuri mai productive, cum ar fi să iasă la alergat, să dea cu pumnii într-un sac de box sau orice altă activitate care să le distragă atenţia şi să le facă plăcere.



TAUR

Taurul tinde să fie calm şi lent, în general, dar nu imposibil de înfuriat. Totuşi, atunci când un taur se enervează, ai grijă să nu fii în calea lui. Atunci când se supără, cea mai bună metodă de calmare a nativului taur este chiar autocontrolul.

GEMENI

Când gemenii se supără, aceştia nu mai ascultă şi încep pur şi simplu să vorbească, acest lucru fiind un dezavantaj în soluţionarea conflictelor.
În astfel de situaţii, gemenii trebuie să spună stop şi să asculte şi părerile celorlalţi.

RAC

Racul este genul de nativ care pune totul la suflet şi care fierbe pe interior atunci când are o supărare. În cazul racului, indicat este să lase aburii mâniei să se risipească uşor în timp ce fac un duş fierbinte sau se relaxează într-o cadă cu hidromasaj.

LEU

Leul tinde să fie egoist, aşa că atunci când se enervează, totul se concentrează în jurul propriei persoane.
În schimb, nativii leu ar trebui să ia în considerare şi sentimentele celor din jur şi modul în care furia lor îi poate afecta pe cei apropiaţi.

FECIOARĂ

Majoritatea nativilor născuţi în această zodie îşi controlează emoţiile foarte uşor, însă haosul şi dezorganizarea nu sunt tocmai pe placul lor, aşa că izbucnesc. În loc să se enerveze, fecioarele trebuie să se concentreze pe imaginea de ansamblu şi să recunoască că totul va fi în regulă.


BALANŢĂ

Nativii acestei zodii sunt caracterizaţi de nehotărâre, ceea ce înseamnă că multe oportunităţi pot trece pe lângă ei de-alungul vieţii. Acest lucru poate avea un impact negativ asupra lor, făcându-i nefericiţi şi ranchiunoşi. Astfel, balanţele trebuie să înveţe că furia şi nervii nu reprezintă o soluţie eficientă de  rezolvare a problemelor, dimpotrivă.

SCORPION

Scorpionii nu se pierd uşor cu firea, însă îşi exprimă furia în moduri ciudate.
Uneori, nativii scorpion par în aparenţă liniştiţi, însă fierb în suc propriu sau pot avea adevărate răbufniri, atunci când ar fi bine să nu fii în calea lui. Respiraţiile adânci şi chiar meditaţia pot fi o alternativă pentru scorpionii nervoşi.

SĂGETĂTOR

Acest nativ poate reacţiona în două moduri atunci când este nervos, ambele neplăcute. Fie poate ţipa, fie începe să te jignească sau să arunce cu argumente stupide.
Cea mai simplă soluţie este să-l induci în eroare, aşa că fă-i repede un compliment şi va uita motivul supărării. De asemenea, săgetătorul trebuie să înveţe lecţia empatiei.

CAPRICORN

Capricornul vrea să controleze totul, ca urmare a tendinţelor sale exagerate de îngrijorare. Nativii capricorn sunt predispuşi la accese de furie dacă lucrurile nu merg 100% conform voinţei lor. Capricornul se poate calma prin a-şi aminti că nu totul este despre ei.
Un pic de meditaţie şi câteva momente de introspecţie se pot dovedi de mare ajutor.

VĂRSĂTOR

Pentru început, vărsătorul nervos va aştepta să te prezinţi cu scuzele de rigoare. Abia atunci va decide dacă va porni sau nu războiul împotriva ta. Cu greu te va ierta dacă nu îngenunchezi în faţa lui, iar dacă va vedea că nu ai de gând să te căieşti, va avea grijă să te pedepsească corespunzător. Pentru vărsător, una dintre cele mai eficiente metode de a-şi gestiona nervii este de a învăţa să-şi exprime deschis sentimentele şi nemulţumirile, cu calm.

PEŞTI

Peştii obişnuiesc să se retragă complet atunci când sunt supăraţi, dar în cele din urmă vin cu un val de furie, aruncând cu acuzaţii în stânga şi în dreapta. În loc să se ,,hrănească'' cu propria mânie, peştii trebuie să se gândească mai întâi că orice problemă are o rezolvare.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa

Citește și: Robert aruncă bomba în gală! „N-am venit aici să-mi găsesc iubită”. Aflați cum reacționează Giuly duminică, 22 deptembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Medana Oprea, răspuns dur după declarațiile fostei soții a lui Alin Oprea: „Doar își spune povestea sau se urmărește crâncen un divorț al nostru?”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Cum să gătiți cartofi gratinați la cuptor cu un strat generos de cașcaval, ca un adevărat maestru culinar. Trucul dezvăluit de marii bucătari

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies