Cel mai vechi leac din lume! Vindeca zeci de boli si tine batranetea la distanta

Cel mai vechi leac din lume! Vindeca zeci de boli si tine batranetea la distanta
Cel mai vechi leac din lume! Vindeca zeci de boli si tine batranetea la distanta

Unii cercetatori afirma ca proteinele din colagen compenseaza efectele cancerigene ale carnii musculare.

 

Supa de oase este recunoscuta pentru rolul ei de a vindeca mucoasa intestinala. Se stie ca alimentatia moderna este inflamatorie si ca multi oameni au probleme intestinale. Este buna si pentru cei care au intoleranta la gluten (boala celiaca) sau care consuma mult gluten.
In plus, supa de oase este buna si pentru sistemul imunitar, pentru buna functionare a creierului si a memoriei, impotriva stresului, impotriva frigului.
Ajuta chiar si la reducerea celulitei.
Ingrediente: 1,300-1,500 kg os de vita, cartilagii, oase de pui sau de curcan. Mai poti folosi cozi de vita, gheare de pui; 1-2 linguri de otet de mere (ajuta la extragerea mineralelor din oase), 4-5 linguri de apa, 4 tulpini de telina sau o radacina, 4 morcovi necuratati de coaja, 3 cepe necuratate, patrunjel, usturoi, sare de mare, piper boabe.
Preparare: pune toate oasele intr-o oala mare. Adauga apa si otetul, pana le acoperi complet. Lasa oala deoparte pentru ca otetul sa actioneze asupra oaselor. Apoi, adauga morcovii, ceapa, si telina, iar dupa ce da in fiert, micsoreaza focul. Acum poti aduna si spuma. Trebuie lasata pe foc foarte mic 12 ore. Cu cat fierbe mai mult, cu atat se extrag mai bine toti nutrientii si colagenul.
Daca e nevoie se mai adauga apa, cat sa acopere oasele. Cand mai sunt doar 30 de minute de fiert, adauga patrunjelul, usturoiul, un varf de sare si cateva boabe de pieper. Dupa ce a fiert, se lasa sa se raceasca, apoi se strecoara ca sa ramana doar zeama. Adauga sare daca mai trebuie.
Sursa

Supa de oase este recunoscuta pentru rolul ei de a vindeca mucoasa intestinala.

Se stie ca alimentatia moderna este inflamatorie si ca multi oameni au probleme intestinale. Este buna si pentru cei care au intoleranta la gluten (boala celiaca) sau care consuma mult gluten.

In plus, supa de oase este buna si pentru sistemul imunitar, pentru buna functionare a creierului si a memoriei, impotriva stresului, impotriva frigului. Ajuta chiar si la reducerea celulitei.

Ingrediente: 1,300-1,500 kg os de vita, cartilagii, oase de pui sau de curcan.
Mai poti folosi cozi de vita, gheare de pui; 1-2 linguri de otet de mere (ajuta la extragerea mineralelor din oase), 4-5 linguri de apa, 4 tulpini de telina sau o radacina, 4 morcovi necuratati de coaja, 3 cepe necuratate, patrunjel, usturoi, sare de mare, piper boabe.

Preparare: pune toate oasele intr-o oala mare. Adauga apa si otetul, pana le acoperi complet. Lasa oala deoparte pentru ca otetul sa actioneze asupra oaselor.
Apoi, adauga morcovii, ceapa, si telina, iar dupa ce da in fiert, micsoreaza focul. Acum poti aduna si spuma. Trebuie lasata pe foc foarte mic 12 ore. Cu cat fierbe mai mult, cu atat se extrag mai bine toti nutrientii si colagenul. Daca e nevoie se mai adauga apa, cat sa acopere oasele. Cand mai sunt doar 30 de minute de fiert, adauga patrunjelul, usturoiul, un varf de sare si cateva boabe de pieper.
Dupa ce a fiert, se lasa sa se raceasca, apoi se strecoara ca sa ramana doar zeama. Adauga sare daca mai trebuie.

Sursa

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce sfat le oferă Claudia Pătrășcanu, femeilor de pretutindeni, pentru a se aprecia mai mult? "Doamnelor, iubiți-vă! Faceți ce nu ați făcut pană acum și trăiți fără temeri!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies