Ce se intampla daca mananci zilnic sfecla rosie

Ce se intampla daca mananci zilnic sfecla rosie
Ce se intampla daca mananci zilnic sfecla rosie

Cunoscuta ca protectoare a ficatului, sfecla rosie a castigat in popularitate in ultimii ani, dupa ce studiile au aratat ca are efecte benefice asupra tensiunii si ca imbunatateste performantele atletilor.

Tine sub control diabetul.
Sfecla contine un antioxidant numit acid alfalipoic, despre care s-a dovedit ca reduce nivelul de glucoza din sange, creste sensibilitatea la insulina si previne efectele stresului oxidativ la pacientii cu diabet.

Ajuta digestia si previne constipatia.
Pentru ca are un continut crescut de fibre, consumul de sfecla previne constipatia si ajuta la reglarea tractului intestinal.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sursa



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Antoni și Criss, discuție în Casa Iubirii. Ce spune Rebecca despre discuția celor doi? „Acum o săptămână stătea în grădină și plângea că nu îl cred că are sentimente pentru mine.”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies