Bea asta inainte de fiecare masa si scapa de 10 kilograme!

Bea asta inainte de fiecare masa si scapa de 10 kilograme!
Bea asta inainte de fiecare masa si scapa de 10 kilograme!

Argila este minunata pentru organism pentru ca in timp ce te ajuta sa slabesti, elimina si toxinele din corp.

 

Dieta cu argila poate da rezultate uimitoare daca ai un regim alimentar sanatos, care sa se bazeze pe alimente proaspete, cum ar fi legume,fructe, zarzavaturi, carne slaba. Trebuie sa eviti pe cât posibil alcoolul, bauturile acidulate, grasimile si prajelile, cel putin pe durata celor 20 de zile in care tii dieta.
Procedura de preparare a argilei este simpla.Adauga o lingurita cu argila intr-un pahar cu apa plata de 150 de mililitri.
Lasa amestecul sa stea peste noapte, apoi bea-l cu o jumatate de ora inainte fiecarei mese. In primele 7 zile bea numai apa din pahar, fara argila, apoi in urmatoarele amesteca argila si bea tot continutul. In cele 20 de zile trebuie sa iei intre 1 si 3 doze pe zi.
Sursa

Dieta cu argila poate da rezultate uimitoare daca ai un regim alimentar sanatos, care sa se bazeze pe alimente proaspete, cum ar fi legume,fructe, zarzavaturi, carne slaba.

Trebuie sa eviti pe cât posibil alcoolul, bauturile acidulate, grasimile si prajelile, cel putin pe durata celor 20 de zile in care tii dieta.

Procedura de preparare a argilei este simpla.Adauga o lingurita cu argila intr-un pahar cu apa plata de 150 de mililitri. Lasa amestecul sa stea peste noapte, apoi bea-l cu o jumatate de ora inainte fiecarei mese. In primele 7 zile bea numai apa din pahar, fara argila, apoi in urmatoarele amesteca argila si bea tot continutul.
In cele 20 de zile trebuie sa iei intre 1 si 3 doze pe zi.

Sursa

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Oana Radu vorbește despre momentul în care a renunțat la balet: „Aveam aproape 4 ani și aveam picioarele destul de groase. Trebuia să cumpăr de la adulți. Era oribil.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Trucul pentru a obține gogoși rotunde și pufoase, exact ca cele din gogoșerii

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies