Aceste fursecuri sunt excelente pentru a fi impartite cu intrega familie.
Ingrediente: Faina 500 g, margarina 250 g, zahar pudra 45 linguri, galbenusuri 2, smantana sau lapte 4-5 linguri, coaja rasa de lamaie, vanilie praf. Spuma: albusuri 2, zahar pudra 7-8 linguri, zeama unei jumatati de lamaie, vanilie, rahat colorat 3-4 bucati.
Mod de preparare: Se face un aluat din faina, care se framanta cu margarina, se adauga zaharul, galbenusurile, smantana sau laptele, coaja rasa de lamaie si un praf de vanilie.
Se intinde o foaie, potrivit de groasa, care se taie cu un paharel. Aceste mici discuri se ung pe deasupra cu galbenusurile batute spuma cu zaharul pudra, la care se adauga zeama de lamaie si un praf de vanilie. Aceasta spuma va constitui un al doilea strat al fursecului. La mijlocul lui, se aseaza un patratel de rahat divers colorat. Se coc fara sa se ingalbeneasca albusul.
Sursa
Ingrediente: Faina 500 g, margarina 250 g, zahar pudra 45 linguri, galbenusuri 2, smantana sau lapte 4-5 linguri, coaja rasa de lamaie, vanilie
praf. Spuma: albusuri 2, zahar pudra 7-8 linguri, zeama unei jumatati de lamaie, vanilie, rahat colorat 3-4 bucati.
Mod de preparare: Se face un aluat din faina, care se framanta cu margarina, se adauga zaharul, galbenusurile, smantana sau laptele, coaja rasa de lamaie si un praf de vanilie. Se intinde o foaie, potrivit de groasa, care se taie cu un paharel. Aceste mici discuri se ung pe deasupra cu galbenusurile batute spuma cu zaharul pudra, la care se adauga zeama de lamaie si un praf de vanilie.
Aceasta spuma va constitui un al doilea strat al fursecului. La mijlocul lui, se aseaza un patratel de rahat divers colorat. Se coc fara sa se ingalbeneasca albusul.
Sursa Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro