Combinatia dintre mar si ciocolata este uimitoare! Vezi ce face pentru tine!

Combinatia dintre mar si ciocolata este uimitoare! Vezi ce face pentru tine!
Combinatia dintre mar si ciocolata este uimitoare! Vezi ce face pentru tine!

Exista foarte putini oameni in lumea asta care nu adora ciocolata. Iar marul este un fruct plin de vitamine necesare unei buni functionari a organismului. Combinatia dintre cele doua are proprietati uimitoare asupra ta.

Coaja marului contine o substanta care are abilitatea de a preveni inflamarea vaselor de sange. In combinatie cu flavonoidele din ciocolata neagra, aceasta proprietate este mult mai imbunatatita. Aceasta combinatie interesanta reduce riscul de atac de cord si previne aparitia altor boli de inima.

Tot ce trebuie sa faci este sa tai marul in bucatele si sa pui peste ele ciocolata neagra topita. Asteapta pana cand se intareste si poti consuma acest deliciu care iti va ajuta organismul sa ramana sanatos.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sursa: heathandcare.com



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies