Ce se intampla in corpul tau daca amesteci branza de vaci cu ulei de seminte de in

Ce se intampla in corpul tau daca amesteci branza de vaci cu ulei de seminte de in
Ce se intampla in corpul tau daca amesteci branza de vaci cu ulei de seminte de in

Aparent simplist, protocolul sau dieta Budwig s-a dovedit a fi o este o alternativa naturista la chimioterapie si alte tratamente invazive. Creatoarea acestei diete, dr. Johanna Budwig a fost un cercetator german, medic si biochimist nominalizat de mai multe ori la premiul Nobel.

Cum se prepara remediul minune
Potrivit protocolului Budwig, folositi numai ulei de in bio, presat la rece! Proportia este de doua linguri de branza de vaci organica/bio la o lingura de ulei din seminte de in. Amestecati numai cantitatea pe care o veti consuma la o masa. Uleiul si branza se amesteca cu ajutorul unui blender pana cand uleiul este bine incorporat si nu mai pluteste la suprafata sau pe margini.

Amestecului i se pot adauga, dupa mixare, diverse fructe cu calitati anti-oxidante, diverse nuci sau seminte de in proaspat rasnite.

Atentie: Semintele de in isi pierd proprietatile la 15 minute dupa rasnire, iar semintele de in intregi au un grad de absorbtie extrem de redus. Rasniti semintele pe loc si consumati amestecul in cel mult un sfert de ora de la preparare!
Potrivit Dr.
Budwig, pacientii/bolnavii cancer avansat ar trebui sa ajunga la un consum zilnic intre 4-8 linguri ulei de in, deci de 12-24 linguri de amestec daca folositi branza. Incepeti cu doze mai mici si cresteti treptat pana la dozele recomandate. Branza de vaci poate fi inlocuita cu cea de capra, evident tot proaspata.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa: secretele.com



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies