Pandispan cu samantana acra si lavanda! Nu ai mancat niciodata asa ceva!

Pandispan cu samantana acra si lavanda! Nu ai mancat niciodata asa ceva!
Pandispan cu samantana acra si lavanda! Nu ai mancat niciodata asa ceva!

Aceasta prajitura este moale si foarte gustoasa. Te va cuceri inca de la inceput.

 

Ingrediente
4 galbenusuri mari
160g de smantana acra
1 lingurita de extract de vanilie
200g de faina
200g de zahar
Jumatate de lingurita de praf de copt
Jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu
170g de unt nesarat inmuiat
Pentru glazura
200g de zahar pudra
Cateva picaturi de
colorant alimentar cu lavanda sau struguri
flori proaspete de lavanda pentru decor
Mod de preparare
Incalzeste cuptorul la 180 de grade. Bate galbenusurile de ou, un sfert din smantana si extractul de vanilie intr-un vas.
Pune toate ingredientele uscate plus jumatate de lingurita de sare intr-un vas mare.
Adauga untul si restul de smantana si amesteca la viteza mica timp de cateva minute. Treptat, adauga amestecul de galbenusuri in trei pasi, batand la viteza mare timp de 20 de secunde dupa fiecare etapa.
Pune amestecul intr-o tava si coace timp de 35 de minute. Lasa la racit in tava.
Pentru glazura, bate zaharul intr-un vas mare cu cateva picaturi de apa calda.
Coloreaza cu colorantul, adauga peste pandispan si pune florile de lavanda.
Sursa

Ingrediente

4 galbenusuri mari
160g de smantana acra
1 lingurita de extract de vanilie
200g de faina
200g de zahar
Jumatate de lingurita de praf de copt
Jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu
170g de unt nesarat inmuiat

Pentru glazura

200g de zahar pudra
Cateva picaturi de colorant alimentar cu lavanda sau struguri
flori proaspete de lavanda pentru decor

Mod

de preparare


Incalzeste cuptorul la 180 de grade. Bate galbenusurile de ou, un sfert din smantana si extractul de vanilie intr-un vas.

Pune toate ingredientele uscate plus jumatate de lingurita de sare intr-un vas mare. Adauga untul si restul de smantana si amesteca la viteza mica timp de cateva minute. Treptat, adauga amestecul de galbenusuri in trei pasi, batand la viteza mare timp de 20 de secunde dupa fiecare etapa. 


Pune amestecul intr-o tava si coace timp de 35 de minute. Lasa la racit in tava.

Pentru glazura, bate zaharul intr-un vas mare cu cateva picaturi de apa calda. Coloreaza cu colorantul, adauga peste pandispan si pune florile de lavanda.

Sursa

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

VIDEO Antoni o complimentează pe Alexandra! Gagea intervine în discuție: "Mi se pare o fată cu simțul umorului, mi se pare o fată care a demonstrat că iubește!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies