Ploaie de vedete la lansarea noii imagini a unui brand de design vestimentar!

Ploaie de vedete la lansarea noii imagini a unui brand de design vestimentar!
Ploaie de vedete la lansarea noii imagini a unui brand de design vestimentar!

Ane si Andra Feher, doua clujence geniale au reusit sa aduca o colectie unica, diferita si spectaculoasa pentru femei puternice si indraznete, ba mai mult decat atat, ne-au cucerit si prin colectia kids.

Peste 70 de vedete, jurnalistii, bloggeri si designeri au fost prezenti la evenimentul de lansare a noii imagini a brandului de design vestimentar Concepto.

Au fost alaturi de creatoarele Ane si Andra Feher din Cluj Napoca  numerosi invitati:  Andra si Catalin Maruta, Adina Galupa, Tily Niculae, Maria Radu, Giulia, Bianca Ionita, Andrei Leonte, Diana Bart, Camelia Baltoi, Simona Taranu, Oana Cosbuc, Andrei Nourescu, Maria Simion, Laura Gruia, Alina Galatescu, Alexia Talavutis, Raluca Stirbet, Eli Roman, Sanziana Negru, Mihaela Glavan, Adeline Catinas si lista continua.

Concepto este un brand de moda din Cluj-Napoca aflat pe piata de 3 ani, care s-a remarcat prin design, inovatie si calitate. Vedete precum Andra, Loredana, INNA, Adela Popescu, Antonia, Kaira, Alina si Diana Enciu au purtat si poarta Concepto.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies