Horoscop zilnic - 1 mai: Racii si Balantele au parte de surprize de Paste!

Horoscop zilnic - 1 mai: Racii si Balantele au parte de surprize de Paste!
Horoscop zilnic - 1 mai: Racii si Balantele au parte de surprize de Paste!

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 1 mai 2016.

Berbec

Sfârşitul acestei săptămâni îţi aduce în preajmă prietenii. Recomandabil este să fii prudent şi să nu te laşi sedus de vorbele mieroase ale unora care, purtând măşti bine confecţionate, îţi oferă susţinere sau amuzament, doar pentru a-şi realiza ei scopurile cu ajutorul tău undeva, cândva. Călătoriile şi dialogurile pot degerea uşor în conflicte. Planurile alcătuite acum, cu aceste persoane, au puţine şanse de izbândă. Detaşează-te de toată lumea!

Taur

Se pare că vei fi înconjurat de multă lume în zilele acestui weekend şi îţi va plăcea acest lucru.

Fie că te afli în compania membrilor familiei, a rudelor, fie în compania colegilor de muncă vei găsi punţi de comunicare şi valori morale comune. Însă este bine să-ţi dozezi atent discursurile, pentru că există riscul să acaparezi discuţia şi astfel să-i necăjeşti serios pe ceilalţi. Neplăceri pot apărea de la cheltuieli comune, mai ales cu persoanele mai în vârstă.

Gemeni

Eşti animat de gânduri nobile la finalul acestei săptămâni şi vei avea tendinţa să-i molipseşti şi pe alţii.
Îţi sunt favorizate dialogurile erudite, întâlnirile cu persoane din străinătate sau tu s-ar putea să călătoreşti sau să alcătuieşti planuri în acest sens. Evită să-ţi impui punctele de vedere sau dorinţele unor persoane care te cunosc prea puţin sau celor dragi, care deja au alte planuri şi alte valori morale. Ţine cont de sfaturile şi îndemnurile partenerului de viaţă!

Rac

Intuiţia îţi este accentuată, astfel că la sfârşitul acestei săptămâni ai şanse deosebite să priveşti lucid evenimentele şi relaţiile în care eşti implicat.
A da la o parte perdeaua care desparte realitatea cotidiană de scopurile sau personalitatea adevărată a semenilor poate părea dificil la prima vedere, însă cu puţin efort vei descoperi lucruri interesante şi utile. Reţine cele aflate, fie prin revelaţie, fie prin dialogurile cu ceilalţi!

Leu

Relaţionarea cu ceilalţi te solicită mult la sfârşitul acestei săptămâni, de aceea ar fi bine să îţi alegi cu grijă partenerii de dialog sau oamenii cu care să desfăşori acţiuni comune.
Partenerul de viaţă îţi poate aduce tot felul de reproşuri, dar mai ales poate scoate în evidenţă dorinţa ta scăzută pentru distracţii, aventuri sau pentru copii. Evită să adânceşti discuţiile contradictorii, dar nici nu te lăsa dus de valul propunerilor altora, dacă nu sunt pe gustul tău.

Fecioara

Te preocupă activităţile cotidiene şi ajutorarea altora în zilele acestui sfârşit de săptămână. Oboseala este accentuată, dar se pot evidenţia şi afecţiuni mai vechi sau mai noi.
Unii chiar îţi vor face reproşuri pe diverse teme, de aceea fii prudent şi nu te hazarda în discuţii sau acţiuni solicitante. Ai nevoie de odihnă, detaşare de cotidian şi hrană potrivită constituţiei tale. Un animal de companie sau plimbarea într-o grădină botanică ar fi binevenite.

Balanta

Cei dragi îţi sunt alături la finalul acestei săptămâni şi petrecerea timpului alături de ei îţi este de mare folos.
Pe de o parte ai şanse minunate să te distrezi pe cinste, iar pe de altă parte poţi afla informaţii utile vizavi de proiectele profesionale sau personale în care eşti implicat. Temerile îţi sunt accentuate, fie din cauza relaţiei cu partenerul de viaţă sau a relaţiei cu colaboratorii, fie din cauza bugetului disponibil pentru cheltuieli comune. Poţi trece cu bine peste toate!

Scorpion

Cel mai bine te vei simţi acasă în zilele acestui weekend, alături de membrii familiei şi de rude.
Ai şanse să lămureşti chestiuni patrimoniale, dar şi situaţii familiale vechi. Nostalgia vremurilor trecute, a locurilor natale te cuprinde pe negândite. Evită discuţiile contradictorii şi evidenţierea neajunsurilor! Cu puţin efort şi bunăvoinţă vei reuşi să-i reuneşti pe cei dragi la mese festive de sezon. Este bine să ai vedere odihna şi detaşarea de cotidian.

Sagetator

Sfârşitul acestei săptămâni îţi aduce alături prieteni şi rude dragi. Este posibil să mergi tu în vizită la unii, iar alţii să vină la tine. Schimbul de idei şi informaţii te ajută să-ţi gestionezi mai bine eforturile, fie pentru a reuşi într-un proiect profesional, fie într-unul personal. Sfaturile tale vor fi urmate de ceilalţi, astfel că fii prudent şi vorbeşte strict, direct şi la obiect. Călătoriile pe distanţe scurte şi relaţionarea cu oameni abia cunoscuţi pot fi frecvente.

Capricorn

Finalul acestei săptămâni îţi aduce cheltuieli importante, fie pentru cele necesare traiului cotidian, fie pe mofturile celor dragi. Totuşi ar fi bine să te orientezi numai spre priorităţi, deoarece există riscul să cheltuieşti mult pe lucruri şi servicii nesatisfăcătoare. Temerile privitoare la veniturile sau la investiţiile tale sunt accentuate şi provin dintr-un fundament real. Evită excesele de orice fel şi relaxează-te alături de cei dragi!  

Varsator

Este rost de înoire la sfârşitul acestei săptămâni, astfel că bine ar fi în primul rând să-ţi regândeşti planurile personale şi profesionale. Deocamdată, relaţiile cu prietenii sunt distorsionate, deci evită să te bazezi pe sfaturile sau promisiunile acestora. Ţi-ar prinde bine şi o verificare a tuturor relaţiilor în care eşti implicat, pentru că unii doar profită de pe urma ta şi te suprasolicită prea mult. Îngrijeşte-ţi sănătatea şi bucură-te de tot ce te înconjoară!

Pesti

Eşti meditativ în zilele acestui weekend, poate şi pe fondul unor afecţiuni circulatorii care îţi pot crea neplăceri serioase. Odihneşte-te, evită oamenii zgomotoşi şi acţiunle solicitante! Reevaluarea contextelor socio-profesionale în care te afli reprezintă acum o temă importantă. Liniştea şi confortul casei te ajută să înţelegi ce se petrece cu adevărat la locul de muncă sau în relaţiile cu cei dragi. Ai şanse să găseşti soluţii deosebite pentru a depăşi conflictele.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies