Aceste briose pot fi consumate atat calde, cat si reci. Iata ce usor se prepara.
Ingrediente:
250 gr faina alba
120 gr bacon
50 gr drojdie proaspata
130 gr cartofi
150 ml lapte
3 oua
100 gr mozzarella
3 linguri de ulei de masline extravirgin
piper
sare
Mod de preparare:
Fierbe cartofii in apa cu sare si apoi scurge-i
bine si paseaza-i ca pentru piure. Dizolva drojdia in putin lapte caldut si adaug-o peste cartofi. Amesteca bine, apoi incpororeaza treptat faina, uliul, sarea si restul de lapte. La final adauga si ouale batute foarte bine. Taie mozzarella si baconul cubulete mici si adauga-le in compozitie. Asezoneaza totul cu sare si piper dupa gust.
Unge cu ulei formele din silicon si adauga aluatul in acestea, avand grija sa umplii doar 2/3 din forma.
Lasa briosele sa se dospeasca timp de 20 – 30 de minute, apoi coace-le timp de 20 de minute la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius.
Sursa
Ingrediente:
250 gr faina alba
120 gr bacon
50 gr drojdie proaspata
130 gr cartofi
150 ml lapte
3 oua
100 gr mozzarella
3 linguri de ulei de masline extravirgin
piper
sare
Mod de preparare:
Fierbe cartofii in apa cu sare si apoi scurge-i bine si
paseaza-i ca pentru piure. Dizolva drojdia in putin lapte caldut si adaug-o peste cartofi. Amesteca bine, apoi incpororeaza treptat faina, uliul, sarea si restul de lapte. La final adauga si ouale batute foarte bine. Taie mozzarella si baconul cubulete mici si adauga-le in compozitie. Asezoneaza totul cu sare si piper dupa gust.
Unge cu ulei formele din silicon si adauga aluatul in acestea, avand grija sa umplii doar 2/3 din forma.
Lasa briosele sa se dospeasca timp de 20 – 30 de minute, apoi coace-le timp de 20 de minute la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius.
Sursa Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro